Taylor Swift se alătură oficial listei de miliardari de la Forbes

Taylor Swift se alătură oficial listei de miliardari de la Forbes
  • Taylor Swift are o avere de aproximativ 1,1 miliarde de dolari.
  • Artista este unul dintre cei 265 de nou-veniți care vor apărea pe lista Forbes în acest an.
  • Turneul Eras i-a adus încasări de aproximativ 1,04 miliarde de dolari doar din primele 60 de spectacole.

Taylor Swift a fost inclusă pe lista anuală a miliardarilor Forbes. Forbes estimează valoarea netă a artistei la aproximativ 1,1 miliarde de dolari.

Taylor Swift este unul dintre cei 265 de nou-veniți care vor apărea pe lista Forbes în acest an, conform The Guardian. Artista a atins piatra de hotari în urma turneului Eras și a filmului de concert.

Turneul Eras a adus încasări de aproximativ 1,04 miliarde de dolari doar din primele 60 de spectacole, conform estimărilor Pollstar. Turneul artistei are date programate în Europa și America de Nord până în 2024.

Forbes a estimat în octombrie că aproximativ 500 de milioane de dolari din averea ei au fost în numerar din redevențe muzicale și turnee. Alte 500 de milioane de dolari au fost din valoarea în creștere a catalogului ei de muzică. 125 de milioane de dolari din valoarea netă provin din imobiliare.

Din ce în ce mai mulți miliardari

Sunt mai mulți miliardari decât oricând, scrie The Guardian. Lumea are 2.781 de oameni cu averi care depășesc un miliard de dolari. Sunt cu 141 mai mulți miliardari față de 2023, conform clasamentului anual al Forbes al celor mai bogați oameni din lume.

De asemenea, miliardarii valorează colectiv mai mult ca niciodată, cu active combinate estimate la 14,2 trilioane de dolari. Aceasta reprezintă o creștere cu două trilioane de dolari față de 2023 și mai mult decât PIB-ul fiecărei țări, cu excepția Statelor Unite și a Chinei.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook