Beyoncé primește Innovator Award în cadrul premiilor iHeartRadio. Distincția i-a fost oferită de Stevie Wonder

Beyoncé primește Innovator Award în cadrul premiilor iHeartRadio. Distincția i-a fost oferită de Stevie Wonder
  • Beyoncé a purtat o jachetă de motociclist din piele neagră și o pălărie de cowboy pentru a-și accepta trofeul.
  • SZA a câștigat cântecul anului, cu „Kill Bill”.
  • Ice Spice a fost desemnată cel mai bun nou artist hip-hop.
  • Taylor Swift a trimis un mesaj video pentru a accepta premiul pentru artistul anului.

Continuă să fie o sărbătoare a tuturor lucrurilor despre Bey și la iHeartRadio Music Awards din Los Angeles, unde Beyoncé a primit prestigiosul Innovator Award, scrie CNN.

Stevie Wonder a urcat pe scenă pentru a-i prezenta premiul artistei, oferind un rezumat al realizărilor ei de neegalat de până acum. Acestea includ faptul că a fost „prima femeie afro-americană care a fost cap de afiș la Coachella”, precum și distincția de a avea un hit numărul unu în toate cele patru decenii începând cu anii 1990.

Și să nu mai vorbim, fără îndoială, de cel mai agitat moment al carierei ei de până acum. Este vorba despre lansarea celui de-al optulea album de studio, „Cowboy Carter”. Acesta marchează intrarea ei neoficială în muzica country (dar nu numai), precum și al doilea act din trilogia „Reinassance” care a început cu albumul lansat în 2022.

Beyoncé a purtat o jachetă de motociclist din piele neagră și o pălărie de cowboy pentru a-și accepta trofeul.

Artista s-a adresat mai întâi lui Stevie Wonder. „Sunt onorată să primesc această recunoaștere de la tine”, i-a spus Beyoncé artistului. „De câte ori mă întreabă cineva dacă există pe cineva pe care l-aș putea asculta pentru tot restul vieții mele, ești mereu tu”, a adăugat ea, mulțumindu-i lui Stevie Wonder.

Premiile iHeartRadio

Premiile iHeartRadio Music Awards 2024 au fost anunțate luni seară la Los Angeles. SZA a urcat pe scenă pentru a accepta mai multe trofee, inclusiv premiul final al serii: cântecul anului pentru „Kill Bill”, scrie Billboard.

Jelly Roll a fost, de asemenea, în lumina reflectoarelor. Aceasta a performat în cadrul evenimentului și a acceptat premiile atât pentru cel ma bun nou artist pop, cât și pentru cel mai bun nou artist country.

Ice Spice a fost desemnată cel mai bun nou artist hip-hop.

Taylor Swift a trimis un mesaj video pentru a accepta premiul pentru artistul anului, pe lângă alte cinci premii.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook