Beyoncé are cel mai difuzat album de pe Spotify într-o singură zi din anul 2024

Beyoncé are cel mai difuzat album de pe Spotify într-o singură zi din anul 2024
  • Vineri, Beyoncé și-a lansat cel de-al optulea album de studio.
  • Artista a fost inspirată de rădăcinile ei din Texas și de explorarea muzicală personală.
  • Fanii raportează că cinci dintre melodii au dispărut de pe varianta de vinil a albumului.

Queen Bey își păstrează coroana, deoarece „Cowboy Carter” devine albumul cel mai difuzat de pe Spotify într-o singură zi în acest an, scrie USA Today.

Vineri, Beyoncé și-a lansat cel de-al optulea album de studio. Acesta este diferit față de albumele anterioare. Artista a fost inspirată de rădăcinile ei din Texas și de explorarea muzicală personală. Albumul conține cover-uri precum „Jolene”, de la Dolly Parton, și „Blackbird”, de la The Beatles.

Superstarul global a colaborat și cu Willie Nelson, Miley Cyrus, Brittney Spencer, Shaboozey, Tanner Adell, Tiera Kennedy, Reyna Roberts, Post Malone și însăși Dolly Parton.

Albumului îi lipsesc piese de pe vinil, spun fanii

Fanii care au precomandat cel mai recent album al lui Beyoncé pe vinil raportează că cinci dintre melodiile sale au dispărut, scrie BBC. Unele dintre cele mai îndrăgite melodii, inclusiv „Ya Ya” și „Spaghetti”, nu sunt prezente pe ediția de vinil.

„Sunt atât de trist”, a scris un fan pe Reddit, care ar fi plătit 32 de lire sterline pentru a precomanda albumul de pe site-ul lui Beyoncé.

Cântecele și interludiile raportate dispărute sunt: ​​„Spaghetti”, „Flamenco”, „The Linda Martell Show”, „Ya Ya” și „Oh Louisiana”.

Nu este clar dacă toate copiile de vinil sunt afectate. Fanii au raportat, de asemenea, că din copiile de CD lipsesc patru piese.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook