Rumi, fiica lui Beyoncé, este în topul Billboard Hot 100, devenind cea mai tânără artistă care reușește această performanță

Rumi, fiica lui Beyoncé, este în topul Billboard Hot 100, devenind cea mai tânără artistă care reușește această performanță
  • Rumi și-a făcut apariția pe albumul „Cowboy Carter” în piesa „Protector”.
  • Piesa a debutat pe locul 42 în clasamentul Billboard Hot 100.
  • Blue Ivy, sora lui Rumi, a deținut anterior acest record cu piesa „Brown Skin Girl”.

Fiica lui Beyoncé, Rumi, a devenit cea mai tânără artistă care a intrat în topul Billboard Hot 100, grație piesei „Cowboy Carter”, scrie NME.

Ea și-a făcut apariția pe album atunci când a apărut pe piesa „Protector”.

Piesa a debutat pe locul 42 în clasamentul Hot 100, în urma lansării albumului luna trecută.

Prin această realizare, Rumi a depășit recordul stabilit de sora ei mai mare, Blue Ivy – care a deținut acest titlu după ce s-a alăturat mamei sale pe piesa „Brown Skin Girl”, realizată pentru „Lion King: The Gift”. Blue Ivy avea șapte ani la momentul respectiv, în timp ce Rumi are șase ani și nouă luni.

După cum subliniază Rolling Stone, Blue Ivy continuă să dețină un alt record. Ea este cea mai tânără persoană care a apărut vreodată în orice top Billboard. Acest lucru s-a întâmplat atunci când o înregistrare cu ea, la două zile după naștere, a fost inclusă pe albumul „Glory” al lui Jay-Z, în 2012. Melodia nu a ajuns în Hot 100, dar a figurat în clasamentul rap.

În prezent, titlul de cel mai tânăr artist care a intrat vreodată în topul general Hot 100 este deținut de cântărețul francez Jordy Lemoine. Acesta a intrat în top în iunie 1992 cu piesa „Dur Dur D’être Bébé!”. (It’s Tough to Be a Baby)”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook