Billie Eilish își invită fanii să devină „close friends” cu ea pe Instagram

Billie Eilish își invită fanii să devină „close friends” cu ea pe Instagram
  • Cântăreața și-a surprins fanii, încărcând o imagine criptică în povestea ei de pe Instagram pentru „close friends”.
  • Mulți cred că această idee a fost folosită pentru promovarea următorul ei album.
  • Eilish a confirmat că următorul ei album a fost deja masterizat, ceea ce înseamnă că este aproape gata să fie lansat.

Toată lumea a devenit prieten apropiat cu Billie Eilish joi după-amiază – cel puțin potrivit Instagram, scrie Hypebeast. Cântăreața și-a surprins fanii, încărcând o imagine criptică în povestea ei de pe Instagram pentru „close friends”. Mulți cred că este vorba despre un teaser pentru următorul ei album.

Fotografia în cauză nu dezvăluie prea multe. Pare să prezinte mâna lui Billie Eilish pe un fundal albastru închis, fără context suplimentar. Cu toate acestea, postarea care stârnește conversația vine după ce au apărut mai multe panouri publicitare în orașe globale cu semnătura „blohsh” a artistei și fragmente din presupuse versuri, inclusiv „Did I cross the line?,” „I try to live in black and white” and „She’s the headlights I’m the deer.”. Billie Eilish nu a confirmat că panourile publicitare sunt legate de un nou album, dar a distribuit unul pe povestea ei de Instagram, pe care scria: „Do you know how to bend?”

Artista și-a schimbat de atunci fotografia de profil de pe rețelele de socializare într-un cerc albastru. Culoarea se potrivește cu nuanța care apare pe semnele menționate mai sus. La sfârșitul lunii februarie, Billie Eilish a confirmat că următorul ei album a fost deja masterizat. Asta înseamnă că este aproape gata să fie lansat.

„Urmează un întreg album de muzică”, a spus anterior Billie Eilish în septembrie. „Suntem în etapele finale de realizare, așa că asta nu înseamnă că este pe cale să iasă, dar ajunge acolo și este foarte interesant.”

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook