Shakira lansează albumul „Las Mujeres Ya No Lloran”. Una dintre piese este o colaborare cu Cardi B

Shakira lansează albumul „Las Mujeres Ya No Lloran”. Una dintre piese este o colaborare cu Cardi B
  • Shakirei i se alătură mai mulți invitați: Cardi B, Ozuna, Rauw Alejandro, Grupo Frontera, Karol G și Fuerza Regida.
  • Shakira: „folosesc propria mea creativitate pentru a-mi procesa frustrarea, furia și tristețea. Am transmutat sau transformat durerea în productivitate.”
  • Există un intro remarcabil pe album, piesa „Punteria”, cu Cardi B.

Dacă a existat vreo îndoială ce ar putea colora primul album al Shakirei din ultimii șapte ani, a fost confirmat în urmă cu mai bine de un an, scrie USA Today. Lucrând cu DJ-ul argentinian Bizarrap, superstarul columbian a lansat „Bzrp Music Sessions Vol. 53”, o lovitură la adresa fostului soț, fotbalistul spaniol Gerard Piqué, în care și-a afirmat statutul de lupoaică.

Piesa este inclusă pe noul album al lui Shakira, „Las Mujeres Ya No Lloran” (traducere: „Femeile nu mai plâng”), care se lansează vineri.

Printre cele 16 piese, inclusiv un remix al hitului ei Bizarrap cu superstarul DJ/producător Tiesto, Shakirei i se alătură mai mulți invitați: Cardi B, Ozuna, Rauw Alejandro, Grupo Frontera, Karol G și Fuerza Regida.

Din punct de vedere tematic, este dornică să meargă mai departe, un punct pe care l-a reiterat într-un interviu recent pentru The Sunday Times. „Mult timp mi-am pus cariera în așteptare, să fiu alături de Gerard, ca să poată juca fotbal. Au fost multe sacrificii pentru dragoste”, a spus Shakira.

La fel, ea a spus pentru The New York Times: „Dacă viața îți dă lămâi, faci limonadă. Asta am făcut cu acest album – folosesc propria mea creativitate pentru a-mi procesa frustrarea, furia și tristețea. Am transmutat sau transformat durerea în productivitate.”

Alte melodii de pe cel de-al 12-lea album al ei de studio au devenit deja piese de bază în rândul fanilor, inclusiv „Te Felicito” (cu Alejandro) și „Monotonía” (cu Ozuna), care a sosit în octombrie 2022 și a debutat pe locul 1 în topul Billboard de vânzări de melodii digitale.

Shakira și Cardi B țintesc bine

Există un intro remarcabil pe album, piesa „Punteria”, cu Cardi B.

Pe un ritm dansant, cântecul alternează între Shakira cântând despre a fi captivată chiar și atunci când tot ce este în neregulă se simte bine și versuri „spicy” marca Cardi B.

Sunt un duo puternic, iar cântecul dă tonul pentru un album care trece în mod natural de la pulsuri latine captivante la balade pătrunzătoare, toate în timp ce celebrează împuternicirea feminină.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook