Ariana Grande și Dalton Gomez au divorțat în mod oficial

Ariana Grande și Dalton Gomez au divorțat în mod oficial
  • Ariana Grande a citat diferențele ireconciliabile drept motivul pentru despărțire.
  • Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, potrivit actelor judecătorești.
  • Ei au trebuit doar să aștepte șase luni necesare înainte ca ordinul unui judecător să intre în vigoare.

Ariana Grande și Dalton Gomez sunt divorțați în mod oficial.

O hotărâre a Curții Superioare din Los Angeles care le dizolva căsnicia de aproape trei ani a devenit oficială marți, la șase luni după ce starul pop, în vârstă de 30 de ani, a depus o cerere de divorț, scrie ABC News.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, potrivit actelor judecătorești. Ei au avut un acord prenupțial, nu au avut copii și nu au avut dispute juridice semnificative în despărțire. Aceste aspecte le-au permis să se deplaseze rapid și curat prin sistemul judiciar.

Termenii acordului lor au fost conveniți în octombrie. Ei au trebuit doar să aștepte șase luni necesare înainte ca ordinul unui judecător să intre în vigoare.

Conform acordului, Ariana Grande va face o singură plată de 1.250.000 de dolari către Dalton Gomez, fără pensie alimentară viitoare. Aceasta îi va oferi jumătate din veniturile din vânzarea casei lor din Los Angeles. În plus, va plăti până la 25.000 de dolari pentru onorariile avocaților săi.

La fel ca majoritatea divorțurilor din California, petiția Arianei a citat diferențele ireconciliabile drept motivul pentru despărțire.

Cum a evoluat relația?

Cuplul a început să se întâlnească în ianuarie 2020 și au stat împreună în carantină în timpul pandemiei. Ei au apărut împreună în videoclipul single-ului caritabil al lui Justin Bieber „Stuck With U” în luna mai a acelui an și și-au anunțat logodna în decembrie.

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în cadrul unei mici ceremonii private la casa ei din Montecito, California, pe 15 mai 2021.

Cântăreața și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „eternal sunshine”, pe 8 martie.

Ea o interpretează pe vrăjitoarea bună Glinda, alături de Elphaba a lui Cynthia Erivo, în adaptarea cinematografică în două părți a musicalului de scenă „Wicked”, programat pentru lansare în noiembrie.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook