Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson a fost ales pentru rolul lui James Bond

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson a fost ales pentru rolul lui James Bond
  • Aaron Taylor-Johnson a fost în cursa pentru acest rol alături de actori precum Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill și James Norton.
  • Actorul a devenit cunoscut pentru filmele filmele „Kick-Ass” și „Avengers”
  • Următorul film Bond a fost amânat din cauza grevelor de anul trecut la Hollywood.

Actorului britanic Aaron Taylor-Johnson i s-a oferit oficial rolul de noul James Bond. Specialiştii au spus că este de aşteptat ca vedeta filmului „Kick-Ass” să accepte rolul. Acesta îi va lua locul lui Daniel Craig, care l-a jucat timp de 15 ani pe cel mai faimos spion al MI6, scrie The Sun.

Eon Productions, care realizează filmele de spionaj, urmează să înceapă filmările în acest an.

O sursă a spus: „Este treaba lui Aaron dacă dorește să devină Bond. Oferta oficială este pe masă și așteaptă răspuns.” „În ceea ce îl privește pe Eon, Aaron își va semna contractul în zilele următoare și pot începe să se pregătească pentru marele anunț.”

Următorul film Bond a fost amânat din cauza grevelor de anul trecut la Hollywood. Dar oamenii din interior au confirmat că acum se lucrează la un scenariu. Producția este programată să aibă loc la Pinewood Studios din Buckinghamshire.

Aaron, în vârstă de 33 de ani, a fost în cursa pentru acest rol alături de actori precum Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill și James Norton, câștigători de Oscar.

Actorul a fost întrebat săptămâna trecută dacă va intra în locul lui Bond. Acesta a spus: „Mi se pare fermecător și minunat că oamenii mă văd în acel rol. O iau ca pe un compliment grozav.”

Ce îl recomandă pe Aaron Taylor-Johnson?

Aaron Taylor-Johnson, care este din High Wycombe, Bucks, a devenit cunoscut pentru filmele „Kick-Ass” și „Avengers”. Și-a început cariera de actor în „The Apocalypse”, alături de Richard Harris. Apoi, a apărut în filmul pentru adolescenți „Angus, Thongs And Perfect Snogging” și în „Bullet Train” cu Brad Pitt.

Surse din interior au spus că interpretarea lui Aaron a unui psihopat în thrillerul „Nocturnal Animals” din 2016 a deschis ușa pentru rolul lui Bond. Pentru interpretarea sa, a câștigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar

Craig, în vârstă de 56 de ani, a purtat pistolul Walther PPK pentru ultima oară în filmul „No Time To Die” din 2021. S-a încheiat cu un final șocant în care Bond aparent este ucis. Deci, cu 007 aparent mort, nu este clar unde se va încadra următorul film în cronologie.

Ultimul film a câștigat peste 600 de milioane de lire sterline la box office-ul global.

Daniel Craig a mai jucat în „Casino Royale” din 2006, „Quantum Of Solace” din 2008, „Skyfall” din 2012 și „Spectre” din 2015.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook