Anne Hathaway în lacrimi după proiectarea filmului „The Idea of You” în care este protagonistă: „Vă iubesc atât de mult”

Anne Hathaway în lacrimi după proiectarea filmului „The Idea of You” în care este protagonistă: „Vă iubesc atât de mult”
  • Anne Hathaway: „Din anumite motive, vorbim despre poveștile legate de maturitate ca fiind ceva care ți se întâmplă în prima parte a vieții
  • „The Idea of ​​You” urmărește povestea de dragoste dintre starul unei trupe de băieți și o mamă divorțată de 40 de ani.
  • Filmul va fi difuzat pe 2 mai pe Amazon Prime.

Anne Hathaway plângea. Nicholas Galitzine era timid. Noi țipam că vrem mai mult, scrie USA Today. „The Idea of ​​You”, care a încheiat festivalul South by Southwest sâmbătă seara, este o comedie romantică sexy, amuzantă și cu adevărat bună.

Anne Hathaway joacă alături de Nicholas Galitzine în film. Acesta se bazează pe o carte cu același nume a lui Robinne Lee. Regizată de Michael Showalter, comedia romantică îi mai are în disribuție pe Reid Scott („Veep”) și pe nou-venita Ella Rubin.

„The Idea of ​​You” urmărește povestea de dragoste dintre starul unei trupe de băieți Hayes Campbell (interpretat de Nicholas Galitzine) și Solene, o mamă divorțată de 40 de ani (Anne Hathaway).

Controversele din „The Idea of You”

Filmul are toate elementele unei comedii romantice clasice. Solene lucrează într-o galerie de artă, un fost soț gelos o așteaptă, cuplul călătorește în jurul Europei și, desigur, ceva intervine între cei doi îndrăgostiți și îi face să pună totul la îndoială. În „The Idea of ​​You”, acel ceva este diferența de vârstă. Solene este cu 16 ani mai în vârstă decât Hayes. Ce vor crede fiica lui Solene, prietenii și familia?

Dar asta este doar una dintre probleme. Intervine și faptul că Campbell este celebru. Femeile care se întâlnesc cu vedetele pop se confruntă cu o ură intensă. Spre exemplu, Selena Gomez a primit amenințări cu moartea când era cu Justin Bieber.

Ura pe care o primesc femeile – în special femeile fericite, stratificată cu diferența de vârstă dintre Hayes și Solene, creează o poveste emoționantă. De asemenea, reamintește publicului că femeile sunt încă oameni cu pasiune, sexualitate, sentimente și idei chiar și după ce au copii sau îmbătrânesc.

„Din anumite motive, vorbim despre poveștile legate de maturitate ca fiind ceva care ți se întâmplă în prima parte a vieții tale și nu știu despre voi, dar eu simt că continui să înfloresc”, a spus Anne Hathaway publicului SXSW despre motivul pentru care a vrut să preia rolul lui Solene.

„Vă iubesc atât de mult”, a spus Anne Hathaway mulțimii printre lacrimi sâmbătă. „Nu voi uita niciodată această proiecție. Mulțumesc mult.”

Filmul va fi difuzat pe 2 mai pe Amazon Prime.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook