Unde este Kate Middleton? Kim Kardashian spune că o caută

Unde este Kate Middleton? Kim Kardashian spune că o caută
  • Kim Kardashian este cea mai recentă celebritate care a comentat despre Kate Middleton.
  • Kardashian a glumit despre „găsirea lui Kate” pe fondul retragerii cesteia din îndatoririle ei.
  • Se așteaptă ca Prințesa de Wales să revină la îndatoririle publice după 17 aprilie.

Dacă internetul nu o găsește pe Kate Middleton, poate că una dintre cele mai mari celebrități din America o poate găsi, scrie Business Insider.

Absența recentă a Prințesei de Wales din îndatoririle ei publice pentru a se recupera din ceea ce Palatul Kensington a numit o „operație abdominală planificată” a dus la un potop de teorii ale conspirației despre locați ei.

Iar zvonurile nu s-au limitat la colțurile întunecate ale rețelei. Persoane publice, precum Stephen Colbert, John Oliver și acum Kim Kardashian, au intrat în Katespiracy.

Kim Kardashian a postat sâmbătă pe Instagram o descriere ironică care a însoțit o serie de fotografii cu ea într-o bluză neagră care comemorează documentarul concert hip-hop din anii 2000 „The Up in Smoke Tour” și o pereche de pantaloni din piele. „Plec s-o găsesc pe Kate”, a scris vedeta alături de fotografii.

Părerile au fost împărțite, unii comentatori râzând, iar alții considerând postarea insensibilă.

„Cât de jos poți să mergi Kim? Iți bați joc de o soție și o mamă care are fost și este grav bolnavă? Doar wow”, a scris un comentator.

„Omg, descrierea aceea va stârni mult mai multă dramă”, a observat corect un alt comentator.

Ce se întâmplă cu Kate Middleton?

Deși au fost împărtășite actualizări minime despre starea de sănătate a lui Kate Middleton în urma intervenției chirurgicale – care, împreună cu o poză modificată în Photoshop, a contribuit la promovarea teoriilor conspirației – Prințesa de Wales este de așteptat să revină la sarcinile ei după 17 aprilie, când copiii ei se întorc la școală, a raportat sâmbătă The Times of London.

Surse apropiate de Kate Middleton au declarat pentru presă că aceasta ar putea dezvălui ce se întâmplă exact cu sănătatea ei odată ce se întoarce la viața publică. „Vor dori să fie clari și mai deschiși, dar o vor face când se vor simți pregătiți”, a declarat un prieten al familiei regale pentru presă. „M-aș aștepta ca acesta să fie instinctul ei și va fi decizia ei. Nu vor fi grăbiți”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook