Prințesa Kate și William nu le-au spus lui Harry și Meghan Markle despre cancerul ei pentru că „nu pot fi de încredere”

Prințesa Kate și William nu le-au spus lui Harry și Meghan Markle despre cancerul ei pentru că „nu pot fi de încredere”
  • Ducele și Ducesa de Sussex au lansat o scurtă declarație: „Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace”.
  • Comentatorul regal Richard Fitzwilliams a spus că familiei regale capricioase nu i s-a spus despre diagnosticul ei pentru că „nu se poate avea încredere în ei.”
  • Christopher Bouzy a spus că boala lui Kate a fost gestionată precum „propaganda nord-coreeană”.

O sursă a declarat pentru New York Post că Harry și Meghan au aflat despre Kate atunci când restul lumii a făcut-o. Insiderul a spus: „Ei habar n-au avut și au aflat de știri doar în aceeași perioadă în care restul lumii a aflat”.

După anunțul lui Kate, Ducele și Ducesa de Sussex au lansat o scurtă declarație, scrie The Sun. Perechea a spus: „Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace”.

De ce nu sunt Harry și Meghan „de încredere”?

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams a spus că familiei regale capricioase nu i s-a spus despre diagnosticul ei pentru că „nu se poate avea încredere în ei”. El a spus pentru The Sun: „Există o ruptură profundă între frați – asta știm.” „Știm, de asemenea, că se pare că nu au vorbit de multe luni, iar motivul, desigur, este că de vreo patru ani au cauzat nesfârșite probleme familiei regale și, prin urmare, nu se poate avea încredere în ei.”

„Harry a petrecut mai puțin de două zile în țară și nu a vrut să petreacă mult timp cu propriul său tată, darămite cu fratele său. Este destul de simplu. Nu cred că, cu tot ceea ce au trebuit să facă față în ultimele două săptămâni, a avea de-a face cu Harry și Meghan cu siguranță ar fi fost ultimul pe lista lor. Prioritățile lor erau să aibă grijă de copiii lor și să decidă cum să facă față teoriilor conspirației din rețelele sociale și să repare daunele făcute de fotografie. Nu cred că ar fi fost o prioritate să-i contacteze pe Harry și Meghan”.

Aceasta vine după ce „majoreta” Netflix a lui Harry și Meghan a vizat-o pe Kate la câteva momente după ce diagnosticul ei de cancer a șocat lumea. Christopher Bouzy, care a avut un rol principal în serialul Netflix al lui Harry și Meghan, a comentat despre Kate pe X la 31 de minute după ce videoclipul ei a fost lansat. Mogulul tehnologiei, în vârstă de 48 de ani, a spus că boala lui Kate a fost gestionată precum „propaganda nord-coreeană”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook