Kate Middleton primește numeroase mesaje de încurajare de la celebrități și de la membrii familiei regale după anunțarea diagnosticului

Kate Middleton primește numeroase mesaje de încurajare de la celebrități și de la membrii familiei regale după anunțarea diagnosticului
  • Kate Middleton a anunțat vineri că a fost diagnosticată cu cancer.
  • Regele Charles, Prințul Harry și Meghan Markle au transmis mesaje de susținere.
  • Prim-ministrul Rishi Sunak și Ivanka Trump au postat mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales.

Membrii familiei regale, politicienii și celebritățile și-au exprimat sprijinul pentru Kate Middleton după ce aceasta și-a dezvăluit diagnosticul de cancer într-un mesaj video vineri, scrie Business Insider.

După săptămâni de speculații cu privire la sănătatea ei, Kate a spus că medicii au descoperit celule canceroase în timpul operației abdominale din ianuarie și că a fost supusă chimioterapiei preventive.

Regele Charles, care a fost de asemenea diagnosticat cu cancer, și-a exprimat sprijinul pentru „nora sa iubită”

Charles și Kate au fost ambii internați la Clinica din Londra în ianuarie.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat pentru BBC News că Charles „a rămas în cel mai strâns contact” cu Kate și că el și soția sa, regina Camilla, vor „continua să-și ofere dragostea și sprijinul întregii familii în această perioadă dificilă”.

Prințul Harry și Meghan Markle au transmis urări de „sănătate și vindecare”

„Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace”, au spus aceștia într-o declarație pentru BBC News.

Fratele lui Kate, James Middleton, a postat un mesaj sincer pe Instagram cu o fotografie cu ei în copilărie

„De-a lungul anilor, am urcat împreună mulți munți”, spune descrierea fotografiei cu ei în copilărie pe Instagram. „Ca familie, îl vom urca și pe acesta cu tine”.

Prim-ministrul Marii Britanii, Rishi Sunak, a lansat o declarație în care spune că Kate „are dragostea și sprijinul întregii țări”

Într-o declarație postată pe X, Sunak a lăudat-o pe Kate pentru „curajul ei extraordinar” și a scris că Prințesa de Wales a fost „tratată incorect de anumite secțiuni ale presei din întreaga lume și de pe rețelele sociale” în ultimele săptămâni.

„Când vine vorba de probleme de sănătate, ca toți ceilalți, trebuie să i se acorde intimitate pentru a se concentra asupra tratamentului ei și cu familia ei iubitoare”, a scris Sunak. „Știu că vorbesc în numele întregii țări și îi doresc o însănătoșire completă și rapidă și aștept cu nerăbdare să o revăd în acțiune când va fi pregătită”.

Prima doamnă Jill Biden a scris pe X că Kate este „curajoasă”

Jill Biden a făcut o scurtă postare pe X, arătând curajul lui Kate în timpul tratamentului ei.

„Ești curajoasă și te iubim”, a scris ea vineri.

Ivanka Trump a scris pe Instagram că a fost „profund întristată” să audă despre diagnosticul lui Kate

Într-o declarație postată pe Instagram Stories, Ivanka Trump a numit speculațiile răspândite despre starea lui Kate „descurajatoare”. Ea a îndemnat publicul să-i respecte confidențialitatea.

„În mijlocul încercării cu care se confruntă, puterea și grația ei continuă să strălucească puternic”, a scris Ivanka Trump.

Declarația a continuat: „Îmi doresc recuperarea ei rapidă și completă și aștept cu nerăbdare să o văd în continuare să inspire și să aibă un impact pozitiv în viața celorlalți”.

Actrița galeză Catherine Zeta-Jones a trimis urări de bine Prințesei de Wales

„Țara Galilor și lumea este cu tine, Alteța Sa, Prințesa de Wales”, a scris ea. „Iubire pentru tine mereu.”

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook