Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată în peste două luni de când a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen. Ce teorii ale conspirației au circulat în acest timp?

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată în peste două luni de când a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen. Ce teorii ale conspirației au circulat în acest timp?
  • Kate Middleton a lipsit din viața publică din decembrie din cauza unei probleme medicale.
  • Palatul Kensington a anunțat că Kate a suferit o „operație abdominală planificată” pe 16 ianuarie 2024.
  • Declarația a mai spus că „este puțin probabil să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște.”

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost fotografiată luni stând pe scaunul pasagerului unui SUV negru Audi, în timp ce mama ei, Carole Middleton, conducea lângă Castelul Windsor, scrie Page Six. Pentru ieșire, Kate a încercat să rămână în anonimat, în timp ce purta ochelari de soare negri și părul lăsat.

Palatul Kensington a anunțat că Kate a suferit o „operație abdominală planificată” pe 16 ianuarie 2024. „Intervenția chirurgicală a avut succes și este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de 10 până la 14 zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, se arată într-un comunicat distribuit pe Instagram pe 17 ianuarie. Declarația a mai spus că „este puțin probabil să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște”, care este 31 martie anul acesta.

Cu toate acestea, subiectul despre locația lui Kate a devenit un subiect de conversație la sfârșitul săptămânii trecute, după ce Prințul William a susținut o slujbă de pomenire pentru regretatul Rege Constantin al II-lea al Greciei din „motive personale” nedezvăluite. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a spus la acel moment pentru Page Six că Kate „se descurcă bine”, dar asta nu a oprit discuțiile online.

Teorii ale conspirației

Întrebați pe internet unde se află prințesa de Wales și veți obține o lecție în cultura pop, scrie The Independent.

„Nici un singur Banksy de când a dispărut Kate Middleton. Coincidență?” spune un tweet conspirator.

„Este în regulă pentru toată lumea, mi-am dat seama unde este Kate Middleton”, a spus un altul alături de o captură de ecran care afirmă că de obicei durează „trei până la patru luni” pentru ca bretonul să crească.

Alte teorii includ: „jocul de-a v-ați ascunselea a scăpat de sub control”, „misiunea pe lună” și că ea se întâlnește cu Pete Davidson.

Kate a lipsit din viața publică din decembrie din cauza problemei medicale. În ianuarie, Palatul Kensington a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen. De atunci, singura altă actualizare, care a venit la sfârșitul lunii ianuarie, a fost aceea că Kate a fost externată din spital. „Prițesa de Wales s-a întors acasă în Windsor pentru a-și continua recuperarea după operație. Ea face progrese bune”, a spus Palatul Kensington într-un comunicat.

De atunci, palatul a ascuns orice actualizări suplimentare, în afară de refrenul adesea repetat conform căruia Kate „se descurcă bine” și că vor publica doar informații despre actualizări „semnificative.”

Adăugați la aceasta faptul că Prințul de Wales a pierdut recent o logodnă regală din cauza unei „chestiuni personale”, iar speculațiile dintre fanii regali și comunitatea online au atins punctul de fierbere.

Multe dintre teorii, deși toate sunt destul de inofensive, gravitează în jurul aspectului lui Kate. Există zvonul bretonului. Ideea că ea se ascunde din cauza unei vopsiri nereușite a părului. Unii susțin chiar și posibilitatea ca ea să se recupereze după o operație de lifting fesier în Brazilia. Alții susțin că prințesa a „făcut precum Gone Girl” sau chiar au făcut glume despre faptul că regina „a făcut un Saltburn.”

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook