Kate Middleton a fost văzută în public la o săptămână după controversa privind editarea fotografiei postată de Ziua Femeii

Kate Middleton a fost văzută în public la o săptămână după controversa privind editarea fotografiei postată de Ziua Femeii
  • Este primul filmuleț în care publicul a văzut-o pe Kate Middleton de când a fost spitalizată la mijlocul lunii ianuarie.
  • Pe lângă faptul că au vizitat împreună un magazin local de fermă, Kate și William i-au urmărit și pe cei trei copii ai lor făcând sport.
  • Absența prelungită a lui Kate de la îndatoririle publice a făcut să apară zvonuri online despre sănătatea ei și despre căsătoria cu William.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, este văzută într-un nou videoclip cu Prințul William, în timp ce perechea vizitează un magazin local de la o fermă din Windsor, Anglia, în timpul weekend-ului, scrie ABC News.

Videoclipul, obținut de TMZ și distribuit luni, este primul filmuleț în care publicul a văzut-o pe Kate de când a fost spitalizată la mijlocul lunii ianuarie, pentru ceea ce Palatul Kensington a descris la acea vreme drept o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Este, de asemenea, a treia oară când Kate este văzută în public de la sfârșitul lunii decembrie, în timp ce întrebările continuă să apară online despre sănătatea și bunăstarea ei.

The Sun din Marea Britanie a fost prima publicație care a raportat că Kate a fost văzută în weekend arătând „fericită, relaxată și sănătoasă” în timp ce își desfășura viața de zi cu zi în Windsor, unde ea și William locuiesc cu cei trei copii ai lor, prinții George și Louis și prințesa Charlotte.

Pe lângă faptul că au vizitat împreună un magazin local de fermă, Kate și William i-au urmărit și pe cei trei copii ai lor făcând sport, potrivit The Sun.

Din ianuarie, absența prelungită a lui Kate de la îndatoririle publice a făcut să apară zvonuri online despre sănătatea ei și despre căsătoria cu William.

Fotografia de Ziua Femeii

Aceste zvonuri s-au agravat doar după ce o fotografie pe care William și Kate au distribuit-o pe rețelele sociale de Ziua Femeii a fost ulterior retrasă de agențiile de presă globale din cauza preocupărilor legate de „manipulare”.

Ulterior, Kate a emis o declarație pe rețelele sociale în care și-a cerut scuze pentru „confuzia” cauzată de fotografie. „Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea”, a spus ea într-un comunicat. „Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie cauzată de fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri. Sper că toți cei care sărbătoresc au avut o Zi a Mamei foarte fericită”.

Cei mai mulți experți regali și experți în verificare vizuală au fost de acord că editarea fotografiei de Ziua Mamei a lui Kate pare minoră, probabil nimic mai mult decât un efort al unei mame de a se face pe ea și pe copiii ei să arate cât mai bine posibil. Cu toate acestea, consecințele retragerii fotografiei au lăsat presa și publicul să pună sub semnul întrebării încrederea în familia regală.

Palatul Kensington nu a comentat fotografia dincolo de scuzele emise de Kate.

Când Kate a fost spitalizată în ianuarie, palatul a spus că nu era de așteptat să-și reia sarcinile publice decât după Paște.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook