Ariana Grande urcă în top cu „Eternal Sunshine”, dar un cântec o coboară în ringul bârfelor

Ariana Grande urcă în top cu „Eternal Sunshine”, dar un cântec o coboară în ringul bârfelor
  • Ariana Grande și-a lansat cel de-al șaptelea album, „Eternal Sunshine”, pe 8 martie, la patru ani după „Positions”.
  • Ariana intră acum pe lista artiștilor cu cele mai multe albume Number 1 în Marea Britanie.
  • Slater și Grande ar fi început o poveste de dragoste anul trecut, în timp ce amândoi erau încă căsătoriți.

Noul album al Arianei Grande, „Eternal Sunshine”, debutează pe locul 1 în topul  Official Albums Chart, în Marea Britanie. Artista o detronează pe Taylor Swift, care era lider cu albumul Lover. Îți mai spun și că „Eternal Sunshine” este al cincilea album al Arianei care ajunge în top 100 al Official Album Charts.

Ariana are parte și de controverse pentru o piesă de pe album

În ciuda succesului răsunător, o piesă de pe album stârnește controverse. Este vorba de single-ul „the boy is mine”, despre care se presupune că este adresat fostei soții a actorului Ethan Slater. Star-ul și-ar fi înșelat partenera chiar cu Ariana Grande.

Succesul „Eternal Sunshine” este atins de controversa din jurul piesei „the boy is mine”

„The Boy Is Mine” este un cântec din 1998, de Brandy și Monica, despre două femei care susțin că băiatul despre care vorbesc este al lor. Melodia are versuri precum: „I’m sorry that you / Seem to be confused / He belongs to me / The boy is mine.”

Ariana a abordat teme similare cu melodia din 2021 „Fantasize”. Aceasta includea versuri precum „Thought you were solo / But you got a girl though” și „I fantasize about it all the time / If you were mine.”. Cu toate acestea, cântecul nu a fost lansat niciodată. În schimb, a fost recent postat online și a câștigat o oarecare popularitate pe TikTok.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook