Beyoncé face istorie în clasamentele britanice cu albumul „Cowboy Carter” și single-ul „Texas Hold ‘Em”

Beyoncé face istorie în clasamentele britanice cu albumul „Cowboy Carter” și single-ul „Texas Hold ‘Em”
  • „Cowboy Carter” a ajuns în top urcând 40.000 de unități.
  • „Texas Hold ‘Em” revine în Official Chart Singles în a cincea săptămâna neconsecutivă.
  • În Statele Unite, este aproape sigur că albumul „Cowboy Carter” va ajunge pe primul loc în Billboard 200.

Beyoncé a făcut istorie în topurile britanice, deoarece lansarea sa din 29 martie, „Cowboy Carter”, o face prima artistă de culoare care a ajuns pe locul 1 cu un album country în Topul Oficial al Albumelor din Marea Britanie, scrie Q Magazine.

În plus, și single-ul de pe locul 1 din Marea Britanie, „Texas Hold ‘Em”, îi aparține. Astfel, Beyoncé devine primul artist care a obținut vreodată o „dublă” în Topul Oficial al Regatului Unit cu un album country și un single country.

Potrivit Official Charts Company, „Cowboy Carter” a ajuns în top urcând 40.000 de unități. „Texas Hold ‘Em” revine în Official Chart Singles în a cincea săptămâna neconsecutivă. Single-ul surclasează „Beautiful Things” al lui Benson Boone de pe poziția numărul 1.

Beyoncé nu este străină de o dublă la Official Chart . Ea a deținut simultan în 2003 topurile oficiale de albume și single-uri, cu albumul ei de debut solo „Dangerously In Love” și single-ul „Crazy in Love” cu Jay-Z.

Unde se situează „Cowboy Carter” în Statele Unite?

În Statele Unite, este aproape sigur că albumul „Cowboy Carter” va ajunge pe primul loc în Billboard 200, atunci când numerele vor fi publicate la începutul săptămânii viitoare. Peste 350.000 de albumbe vor fi probabil vândute în săptămâna următoare lansării sale, a informat Hits Daily Double. Se așteaptă, de asemenea, că LP-ul va acumula între 250 și 300 de milioane de streamuri.

Albumul a înregistrat un record de 76 de milioane de streamuri Spotify în ziua lansării. Niciun alt LP lansat pe platformă anul acesta nu a avut rezultate atât de bune.

Paul McCartney s-a numărat printre numeroșii admiratori ai albumului, lăudând coperta pentru „Blackbird”. „Sunt atât de mulțumit de versiunea (lui Beyoncé) a cântecului meu „Blackbird”, a spus McCartney într-o postare pe Instagram. „Cred că face o versiune magnifică a acesteia și întărește mesajul privind drepturile civile care m-a inspirat să scriu melodia în primul rând”, a adăugat el.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook