Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat că vor divorța după două decenii împreună

Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat că vor divorța după două decenii împreună
  • Anunțul a fost făcut vineri în poveștile celor doi de pe Instagram.
  • Actorii au spus că au depus un dosar comun pentru a pune capăt căsătoriei anul trecut.
  • Cei doi au au trei copii împreună.

Într-o postare pe rețele sociale care anunță despărțirea, actorii au spus că au depus un dosar comun pentru a pune capăt căsătoriei anul trecut, scrie BBC.

Postarea a fost publicată vineri în poveștile celor doi de pe Instagram. Au împărtășit vestea cu o poză cu ei purtând costume albe de tenis și cu mesajul: „După un meci lung de tenis care a durat peste 20 de ani, în sfârșit punem jos rachetele”.

Mesajul continuă: „Întotdeauna am prioritizat confidențialitatea noastră și am lucrat în liniște la această schimbare. Împărtășim pentru totdeauna devotamentul și dragostea pentru copiii noștri. Apreciem sincer că respectați dorința familiei noastre de intimitate.”

Cei doi au au trei copii împreună. S-au cunoscut în 2001 și s-au logodit în 2004.

Sacha Baron Cohen a devenit faimos în anii 1990 cu personajul său Ali G și este cunoscut și pentru rolurile sale ca reporterul kazah Borat și fashionistul austriac Bruno.

Isla Fisher a apărut în serialul australian „Home and Away” înainte de a trece pe marele ecran, cu roluri în „Wedding Crashers” și „Confessions of a Shopaholic”. De asemenea, a publicat o serie de cărți pentru copii.

Rebel Wilson îl acuză pe Sacha Baron Cohen de hărțuire

Luna trecută, Sacha Baron Cohen și actrița australiană Rebel Wilson s-au implicat într-o dispută înainte de lansarea cărții ei cu memorii.

Cartea include acuzații împotriva actorului, despre care se presupune că a amenințat cu acțiuni legale.

Rebel Wilson a scris că i s-a cerut să facă unele lucruri „derogative pentru femei sau pentru dimensiunea mea”. Unele scene au făcut-o să se simtă „umilită” și „hărțuită sexual”.

Ea l-a asemănat pe comediant cu „un bătăuş de clasa a IV-a care o tachinează pe fata grasă la locul de joacă şi încearcă să-i facă din viaţă un iad”.

Sacha Baron Cohen a negat vehement orice nepotrivire. Acesta a declarat că descrierea lui Rebel Wilson despre filmările din 2016 pentru „Grimsby” a fost „demonstrată ca fiind falsă”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook