Brad Pitt este acuzat de Angelina Jolie într-un nou dosar. Actorul are o „istorie de abuz fizic”

Brad Pitt este acuzat de Angelina Jolie într-un nou dosar. Actorul are o „istorie de abuz fizic”
  • Avocatul Angelinei Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt de „eforturi necruțătoare de a o controla”.
  • Echipa Angelinei Jolie spune că actorul a vrut ca ea să semneze un contract de confidențialitate.
  • Actorul a fost acuzat anterior că și-a abuzat soția și copiii în timpul unui zbor.

Angelina Jolie susține într-un nou dosar juridic că abuzul fostului soț Brad Pitt „a început cu mult înaintea” unui incident foarte mediatizat din 2016, în care actorul ar fi fost violent față de soția și copiii lui în timp ce se aflau la bordul unui avion privat, scrie USA Today.

Moțiunea de obligare solicită din partea lui Brad Pitt și companiei sale Mondo Bongo informații legate de un acord de confidențialitate. Echipa Angelinei Jolie spune că actorul a vrut ca ea să semneze ca o condiție pentru a-i cumpăra acțiunile. A fost depusă ca parte a bătăliei legale în curs a fostului cuplu asupra Château Miraval, crama franceză pe care o dețineau cândva și în care fostul cuplu s-a căsătorit în 2014.

Avocatul Angelinei Jolie l-a acuzat, de asemenea, pe Brad Pitt de „eforturi necruțătoare de a o controla”, precum și de „încercarea de a-și ascunde istoria de abuz, control și mușamalizare”.

„Domnul Pitt a refuzat să cumpere acțiunile doamnei Jolie” în vinărie „atunci când ea nu a fost redusă la tăcere de acordul de confidențialitate”, a declarat avocatul lui Jolie, Paul Murphy. „Refuzând să-i cumpere partea, apoi a dând-o în judecată, domnul Pitt a pus în discuție direct de ce acel acord de confidențialitate a fost atât de important pentru el și ce spera el să îngroape: abuzul său asupra doamnei Jolie și a familiei lor”.

„După opt luni de întârzieri, această moțiune cere Curții să-l forțeze pe domnul Pitt să prezinte în sfârșit acele dovezi”, a adăugat Murphy.

Ce s-a întâmplat în zborul familiei din 2016 din Franța?

Disputa dintre Brad Pitt și Angelina Jolie asupra cramei a escaladat în 2022. Când Angelina Jolie a vorbit despre abuz, ea a spus că ea și copiii ei au suferit din cauza fostului ei soț în timpul unui zbor.

În dosarul din octombrie 2022, avocații Angelinei Jolie au susținut că Brad Pitt „a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri și a scuturat-o din nou înainte de a o împinge în peretele băii”, în timpul unui zbor de la crama cuplului Chateau Miraval din Franța către California.

Procesul a susținut că Brad Pitt a început „să o insulte”. „Când unul dintre copii a apărat-o, actorul „s-a aruncat asupra propriului său copil, iar Jolie l-a prins din spate pentru a-l opri”. „Copiii s-au repezit și toți au încercat cu curaj să se protejeze reciproc. Înainte de a se termina, Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față. Unii dintre copii l-au rugat pe Pitt să se oprească. Toți s-au speriat.”

Avocații Angelinei Jolie au susținut că acest presupus incident a motivat-o pe actriță să vândă acțiunile în vinărie lui Brad Pitt.

Avocatul lui Brad Pitt a declarat la acea vreme că va continua să răspundă în instanță la acuzațiile Angelinei Jolie. Acesta a spus că actorul și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale reale, dar nu pentru aspectele poveștii care nu sunt adevărate.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook