Angelina Jolie spune că fiica ei, Zahara, este „o femeie africană extraordinară”

Angelina Jolie spune că fiica ei, Zahara, este „o femeie africană extraordinară”

Angelina Jolie, editorialistă pentru  revista „Time”, deschide în mod regulat un dialog despre cauzele pe care le apară. Actrița în vârstă de 45 de ani a realizat pe 9 iulie un interviu cu activista ugandeză Vanessa Nakate, pentru programul « Time 100 Talks ».

Jolie a vorbit în special despre fiica ei Zahara (15 ani), originară din Etiopia. A adoptat-o ​​în 2005, împreună cu fostul ei soț, Brad Pitt. „Am învățat atât de multe de la ea. Face parte din familia mea, dar este o femeie africană extraordinară, iar legăturile sale cu țara ei, cu continentul ei, cu rudele ei, sunt un lucru pe care nu pot decât să-l admir”, a spus ea. Vanessa Nakate o laudă pe adolescentă. „Zahara este cu siguranță o femeie africană incredibilă”, a scris aceasta pe Twitter.

„Cuvintele adopție și orfelinat sunt pozitive”

În iunie, vedeta filmelor „Maleficent” a dezvăluit într-un interviu acordat revistei „Vogue India” una dintre aventurile sale în procesul de adopție. „În 2001, am participat la un program școlar în Samlout (Cambodgia). Mă jucam cu un copil și mi-am spus: „Fiul meu este aici ”. Câteva luni mai târziu l-am cunoscut pe Maddox pe când era bebeluș într-un orfelinat. Nu o pot explica și nu cred în superstiții. A fost doar real și clar”, a spus ea. Maddox are acum 18 ani și este mândru de mama sa, la fel ca și frații și surorile sale Pax (16), Zahara (15), Shiloh (13) și gemenii Knox și Vivienne (11).

Realizatoarea și-a împărtășit povestea ca mamă de copii proveniți din culturi atât de diferite. „Cuvintele „adopție” și “orfelinat”sunt pozitive pentru noi. Cu copiii mei adoptați, nu pot vorbi despre sarcină dar vorbesc în detaliu și cu dragoste despre călătoria mea pentru a-i găsi și sentimentul pe care l-am avut când i-am privit în ochi pentru prima dată”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook