Fiicele Angelinei Jolie au îmbrăcat rochiile mamei la premiera filmului Eternals

Actrița americană a participat la premiera filmului Eternals, organizată la Los Angeles, luni, 18 octombrie. A pășit pe covorul roșu înconjurată de copiii ei, inclusiv de fiicele Shiloh și Zahara, care au împrumutat pentru această ocazie rochii care aparțin actriței. Nimic nu se pierde, totul se transfera clanului Jolie.

Cele două surori au îmbrăcat rochii ieșite direct din dressing-ul vedetei americane, care joacă rolul zeității Thena în Eternals. Zahara, în vârstă de 16 ani, a ales ținuta purtată de Angelina Jolie la premiile Oscar din 2014, semnată Elie Saab Couture – o rochie transparentă cu franjuri argintii și mâneci lungi.

Shiloh, primul copil biologic al cuplului Brangelina, a optat pentru o rochie de culoare nisipie, cu fantă laterală care pare să fie inspirată de rochia pe care a purtat-o ​​mama ei la premiera filmului George Wallace din august 1997, în care joacă rolul fiicei judecătorului segregaționist.

Vintage pentru toți

Toată familia a ales culori neutre pentru ocazie. Vivienne a purtat o rochie albă cu o pereche de balerini asortați, în timp ce Maddox și Knox, cei doi frați, au preferat un costum negru, respectiv verde închis. Actrița în vârstă de 46 de ani a spus răspicat: „Copiii mei s-au îmbrăcat cu toții vintage, inclusiv cu vechea mea rochie de la gala Oscar. Cu toții am reciclat lucruri din garderoba mea”.

Vedeta de la Hollywood a îmbrăcat o rochie maro fără bretele, marca Balmain.

Sursa: Le Figaro

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook