Gabriela Firea, vaccinată cu a treia doză, a fost testată pozitiv pentru Covid. „Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare”

Gabriela Firea, vaccinată cu a treia doză, a fost testată pozitiv pentru Covid. „Știam că  vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare”

Gabriela Firea, vaccinată acum trei săptămâni cu a treia doză a vaccinului anti-Covid, a fost astăzi testată pozitiv. A dezvoltat o formă ușoară a bolii. „Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja”, scrie ea pe Facebook.

Firea nu va participa la votul de validare a premierului desemnat, Dacian Cioloș, și a guvernului propus de el.

„Situația noastră medicală este sub control și în câteva zile ne vom întoarce la activitățile obișnuite”, anunță vicepreședintele PSD.

Legat de reticența românilor față de vaccinul anti-Covid, Firea îi îndeamnă pe cetățeni să facă o alegere documentată și să decidă în funcție de opinia personală. „Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.”

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook