Fotografii nud cu Michael Jackson ar putea fi distribuite lumii

Fotografii nud cu Michael Jackson ar putea fi distribuite lumii
  • Wade Robson și James Safechuck susțin că Michael Jackson i-a violat în mod repetat în copilărie.
  • Avocații lor încearcă să obțină fotografii nud ale artistului, făcute cu ani în urmă de poliție.
  • Imaginile au fost sigilate printr-un ordin de protecție introdus de instanță

Fotografiile nud ale lui Michael Jackson ar putea fi împărtășite lumii după ce doi bărbați care susțin că au fost abuzați în copilărie au căutat să desigileze dosarele instanței, scrie Daily Mail.

Wade Robson și James Safechuck susțin că Michael Jackson i-a violat în mod repetat când erau copii mici în anii 1980 și 1990, la ferma lui Neverland și în alte locuri.

Cei doi au eșuat în procesele împotriva companiilor de producție ale cântărețului, dar acestea au fost reînviate anul trecut.

Ca parte a cazului, ei caută acces la dosarele sigilate ale poliției din acuzațiile de pedofilie ale lui Jackson din 2005. Cazul ar putea merge în judecată încă de anul viitor.

Avocații MJJ Productions și MJJ Ventures cred că adevărata țintă sunt „fotografiile organelor genitale ale lui Michael Jackson și ale corpului gol făcute de poliție”.

Poliția care investighează acuzațiile de agresiune sexuală va cere acuzatorilor descrieri detaliate ale părților și trupurilor intime ale presupusului atacator. Ofițerii fac acest lucru în încercarea de a descoperi orice caracteristică fizică unică care le poate corobora afirmațiile.

Moțiunea de anulare a celor patru citații a fost depusă miercuri la Curtea Superioară din Los Angeles. În aceasta se menționează că imaginile au fost sigilate printr-un ordin de protecție introdus de instanță, potrivit People Magazine.

Avocații au scris că Michael Jackson nu a făcut fotografiile de bunăvoie. Acestea „au fost rezultatul unei percheziții ordonate de instanță pe baza unei declarații false în ceea ce a devenit o anchetă penală discreditată”.

Povestea abuzului

Safechuck a susținut că a fost abuzat din 1988 până în 1992, începând cu vârsta de aproximativ 11 ani. Robson a declarat abuzuri din 1990 până în 1996, începând cu vârsta de aproximativ opt ani.

Safechuck a susținut că Jackson l-a dus la cumpărături pentru un inel de logodnă. Acesta susține că artistul a organizat o nuntă simulată între ei și le-a trimis ambilor „scrisori de dragoste”.

Robson l-a susținut ferm pe Jackson când starul pop a fost acuzat. A mărturisit la procesul său că „nu am fost niciodată molestați în timpul vizitelor la Neverland.” „Muzica lui, mișcarea lui, cuvintele sale personale de inspirație și încurajare și dragostea lui necondiționată vor trăi în mine pentru totdeauna”, a spus el după moartea lui Michael Jackson.

Cu toate acestea, în 2013, și-a schimbat părerea. A intentat primul său proces împotriva lui Michael Jackson, susținând că l-a apărat pe cântăreț din cauza „manipulării totale și spălării creierului”. Safechuck a dat motive similare.

Acuzațiile lui Robson și Safechuck au fost detaliate în controversatul documentar HBO din 2019 „Leaving Neverland”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook