Rebel Wilson spune că a fost obligată contractual să rămână supraponderală în timp ce a filmat „Pitch Perfect”

Rebel Wilson spune că a fost obligată contractual să rămână supraponderală în timp ce a filmat „Pitch Perfect”
  • Rebel Wilson a ales să „devină sănătoasă” la sfârșitul anului 2019.
  • Procesul ei de slăbire a fost foarte mediatizată.
  • Actrița a spus că a primit mai multă atenție pentru pierderea în greutate decât pentru oricare dintre rolurile sale de film.

Rebel Wilson a spus că a fost obligată contractual să rămână supraponderală în timp ce filma „Pitch Perfect”, scrie Business Insider.

Într-un interviu pentru The Sunday Times, Rebel Wilson a spus că, în timp ce a filmat cele trei filme, contractul ei avea o clauză împotriva schimbării drastice a aspectului ei până la un an după filmare. Actrița a jucat un personaj numit Fat Amy Pe atunci, purta mărimea SUA 18-20.

În timp ce a filmat filmele, între 2012 și 2017, greutatea ei nu a avut voie să fluctueze cu mai mult de 5 kilograme.

Actrița a spus că, la începutul carierei ei, „m-am făcut în mod deliberat mai puțin atractivă”. Ea a crezut că asta o va ajuta să aibă mai mult succes. „Știam că nu voi fi luată în serios ca o Cate Blanchett sau Nicole Kidman, dar mi-am dat repede seama că cu cât erai mai mare, cu atât publicul râdea mai mult. A fost o decizie cu adevărat conștientă de a arăta urât. A făcut parte din planul meu.”

Rebel Wilson se concentrează pe relația ei emoțională cu mâncarea

Actrița a spus că a decis să „devină sănătoasă” la sfârșitul anului 2019. Decizia a venit după ce ani de zile a avut o relație problematică cu alimentele și i s-a spus de un medic de fertilitate că pierderea în greutate i-ar oferi șanse mai mari la fertilizarea in vitro.

Cu toate acestea, decizia ei nu a fost primită cu sprijin unanim.

„Oamenii au crezut că o să-mi pierd atuul special în carieră, să joc personajul gras amuzant, și au vrut să continui cu asta”, a spus ea, pentru The Times.

În 2020, actrița a slăbit 77 de kilograme prin dietă și exerciții fizice, a raportat TODAY în 2021.

Wilson a spus că a făcut un efort conștient să nu piardă în greutate printr-o dietă extremă. În schimb, a făcut plimbări lungi și a consumat o dietă bogată în proteine ​​și săracă în zahăr.

Ea a spus că cea mai semnificativă schimbare a fost să discute cu un medic. Acesta s-a concentrat pe relația ei emoțională cu mâncarea.

„Nu mă descurcam corect cu emoțiile mele. Pur și simplu mă îndopam și mă țineam de ele [emoții]”, a spus Wilson. „Așadar, în timp ce vorbeam despre asta, greutatea pur și simplu a scăzut”.

Actrița are o carieră de succes, cu roluri în filme precum „Bridesmaids” și „Isn’t It Romantic”. În ciuda acestui aspect, Wilson a spus recent pentru People că „a primit mai multă atenție pentru pierderea în greutate decât pentru orice film pe care l-am făcut vreodată”.

Memoriile lui Wilson, „Rebel Rising”, vor fi lansate pe 2 aprilie. Ea a spus că cartea ei va acoperi „totul” despre viața ei. Actrița va povestii despre anii „grei” ai adolescenței, celebritate și „relația ei cu mâncarea”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook