Nicki Minaj te surprinde cu o colecție de pantofi sport

Nicki Minaj te surprinde cu o colecție de pantofi sport
  • Nicki Minaj a anunțat lansarea noului ei brand de pantofi sport pe Instagram.
  • Artista face echipă cu Loci pentru colecția sa.
  • Linia de debut, cu 11 modele diferite, urmează să sosească în aprilie.

Nicki Minaj a anunțat lansarea noului ei brand de pantofi sport vineri, scrie Billboard. Artista face echipă cu Loci pentru colecția cu 11 modele diferite pe care ea le-a numit un vis devenit realitate. Colecția de debut va fi lansată integral pe 12 aprilie.

„4/12 = 11 perechi noi din pantofii mei PROPRII. 11 modele complet diferite din care să alegeți. Un vis absolut devenit realitate. Abia AȘTEPT ca voi să vedeți prima mea colecție!!!! Link în bio pentru a vă înregistra ACUM”, a scris ea pe Instagram. „Mulțumesc echipei mele pentru că m-a ajutat să realizez acest vis. Aceasta nu este o sponsorizare. Sunt proprietar și partener și vă vom arăta prima colecție completă pe 4/12. Vă iubesc BARBZ. MULȚUMESC.”

Postarea pe Instagram a fost însoțită de un clip teaser care arată unul dintre designuri. Acesta are o talpă de gumă de culoare Twizzler cu șireturi asortate. Perechea este de un roz bubblegum. În lateral, este inscripționată cu sigla Loci. Un portret al feței lui Nicki este inclus pe limba pantofilor.

Între timp, Nicki este încă în turneul său mondial „Pink Friday 2”. După o oprire în Philadelphia, se va întoarce acasă sâmbătă seara pentru spectacolul ei principal la celebrul Madison Square Garden.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook