Ce a fost decisiv în alegerea Miss World 2024

Ce a fost decisiv în alegerea Miss World 2024
  • Krystyna Pyszková din Cehia a câștigat titlul de Miss World 2024 la Mumbai, India, depășind 111 concurente.
  • Concurentele au fost evaluate cu probe de fitness, frumusețe și talent.
  • Pyszková a punctat în discursul său importanța eliminării stigmatizării menstruației și a pledat pentru normalizarea acestui subiect.

Krystyna Pyszková din Cehia a fost încoronată Miss World 2024 sâmbătă, la Mumbai, India, scrie CNN. Au participat 112 concurente din toată lumea.

Probele competiției au inclus fitness, frumusețe, talent și oratorie. Multe concurente au obținut locuri „fast track” în top 40.

Apoi au fost alese primele 12 și primele opt clasate. Concurentele au participat și la clasica rundă de întrebări și răspunsuri, abordând subiecte discutate la cel mai recent Summit G20.

Răspunsul decisiv pentru Krystyna Pyszková ca Miss World

A fost rugată să identifice o problemă care afectează în mod special îngrijirea sănătății femeilor. Pyszková a vorbit despre necesitatea eliminării stigmatizării și rușinii din jurul menstruației. „A fi femeie este un dar” și menstruația ar trebui să nu fie un subiect tabu, a spus ea.

În ultima etapă a concursului, alături de Pyszková s-au clasat Yasmina Zeytoun din Liban, Aché Abrahams din Trinidad și Tobago și Lesego Chombo din Botswana.

Miss World este considerată pe scară largă drept cel mai vechi concurs internațional de frumusețe. Este fondat în Regatul Unit în 1951 ca un „concurs de bikini”.

Pyszková o urmează pe Miss World, Karolina Bielawska, din Polonia.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook