FOTO. David Guetta și iubita lui, Jessica Ladon, au devenit parinti: „Welcome Cyan”

FOTO. David Guetta și iubita lui, Jessica Ladon, au devenit parinti: „Welcome Cyan”
  • Cuplul a anunțat duminică vestea fericită printr-o postare comună pe Instagram.
  • Perechea a dezvăluit pentru prima dată vestea despre bebeluș pe covorul roșu al premiilor Latin Grammy în noiembrie.
  • Secțiunea de comentarii a fost plină de felicitări din partea prietenilor săi muzicieni, inclusiv Diplo și Zedd.

DJ-ul, în vârstă de 56 de ani, și iubita lui, Jessica Ledon, și-au întâmpinat primul copil împreună, scrie People.

Cuplul a anunțat duminică vestea fericită printr-o postare comună pe Instagram. „Dragostea este în aer ❤️. Faceți cunoștință cu Cyan”, au scris ei, alături de o fotografie cu David Guetta îmbrățișând-o pe Jessica în timp ce nou-născutul lor dormea ​​pe pieptul ei.

David Guetta mai are doi copii, pe Angie, în vârstă de 16 ani, și pe Tim Elvis, în vârstă de 19 ani, pe care îi împarte cu fosta soție, Cathy Lobé.

Un moment mult așteptat

Perechea a dezvăluit pentru prima dată vestea despre bebeluș pe covorul roșu al premiilor Latin Grammy în noiembrie. David Guetta a distribuit vestea și pe Instagramul său, postând o fotografie a cuplului pe covorul roșu. „Avem vești mari pentru voi!!! Cea mai importantă lansare a anului 😂😂😂”, a scris el în descrierea postării.

Secțiunea de comentarii a fost plină de felicitări din partea prietenilor săi muzicieni, inclusiv a lui Diplo, care a scris „felicitari !!” și Zedd, care a adăugat: „FELICITĂRI frate ♥️”.

Cuplul s-a bucurat de un alt moment de maternitate pe covorul roșu în februarie, participând împreună la Premiile Grammy 2024 din Los Angeles. „Încă ne lovim pe aceste străzi #grammys 2024”, au subtitrat postarea comună pe Instagram

Deși muzicianul rămâne în mare parte privat când vine vorba de familia sa, el a împărtășit o fotografie cu fiul său în iulie, în timp ce cei doi se aflau în Ibiza. Zâmbind împreună, duoul tată-fiu a pozat cu un prieten într-o fotografie postată pe Instagram-ul lui David Guetta. „Numai în ibiza @followthefishtv @martingarrix @elvisguetta”, a scris acesta în descriere.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook