„Kung Fu Panda 4” este pe primul loc în box-office-ul american

„Kung Fu Panda 4” este pe primul loc în box-office-ul american
  • „Kung Fu Panda 4” a câștigat 30 de milioane de dolari din vânzări de bilete.
  • Topurile aparțin în continuare francizelor, inclusiv „Dune: Part Two”, care se clsează pe locul al doilea.
  • „Arthur the King” a fost cel mai bun dintre noii veniți, ajungând pe locul trei cu 7,5 milioane de dolari.

„Kung Fu Panda 4” rămâne în fruntea box-office-ului din SUA în al doilea weekend în cinematografe. Filmul Universal și DreamWorks Animation a câștigat 30 de milioane de dolari din vânzări de bilete, potrivit estimărilor studioului, scrie AP News.

Au fost câteva filme noi care au ajuns în cinematografe în acest weekend, inclusiv filmul lui Mark Wahlberg de la Lionsgate „Arthur the King”. Dar topurile aparțin în continuare francizelor, inclusiv „Dune: Part Two”, care se clsează pe locul al doilea după al treilea weekend în cinematografe, cu 29,1 milioane de dolari. Este o scădere cu doar 37% față de weekendul trecut.

„Arthur the King” a fost cel mai bun dintre noii veniți, ajungând pe locul trei cu 7,5 milioane de dolari. Studioul a intrat în weekend așteptându-se la o sumă între 8 și 10 milioane de dolari. Regizat de Simon Cellan Jones și scris de Michael Brandt, filmul se bazează pe povestea adevărată a unui aventurier care se împrietenește cu un câine fără stăpân într-o călătorie periculoasă de 435 de mile în Republica Dominicană.

„Love Lies Bleeding” a încasat 2,5 milioane de dolari. Scris și regizat de Rose Glass („Saint Maud”), este un thriller occidental care se desfășoară în anii ’80 despre un manager de sală (Stewart) și un culturist (Katy O’Brian) care trec prin oraș.

„The American Society of Magical Negroes” a câștigat aproximativ 1,3 milioane de dolari. Filmul, scris și regizat de Kobi Libii, este o satiră despre o societate secretă de oameni de culoare dedicată ușurării vieții albilor.

În primul weekend de după Oscar, „Poor Things” a adăugat 2,3 milioane de dolari la nivel global, ridicându-și totalul la 112,6 milioane de dolari.

Weekendul viitor, „Ghostbusters: Frozen Empire” va sosi în cinematografe.

„Când nu există un nou venit care domină piața, este un weekend destul de lent”, a spus Paul Dergarabedian, analist media senior pentru Comscore. „Acum așteptăm doar „Ghostbusters: Frozen Empire” și „Godzilla x Kong: The New Empire”. Acea combinație ar trebui să ne scoată din luna martie pe o notă înaltă.”

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook