„Godzilla x Kong: The New Empire” este pe primul loc în box office-ul american

„Godzilla x Kong: The New Empire” este pe primul loc în box office-ul american
  • „Godzilla x Kong: The New Empire” a avut o deschidere de 80 de milioane de dolari.
  • „Ghostbusters: Frozen Empire”, a fost acum al doilea, cu 15,7 milioane de dolari.
  • „Dune: Part Two” rămâne în top și în cea de-a cincea săptămână, căzând pe locul trei, cu 11,1 milioane de dolari.

„Godzilla x Kong: The New Empire” a avut o deschidere de 80 de milioane de dolari în 3.861 de cinematografe din America de Nord, potrivit estimărilor studioului de duminică, scrie ABC News.

Filmul este o fuziune între Warner Bros. și Legendary Pictures, cu Rebecca Hall și Brian Tyree Henry în rolurile principale. Acesta a adus a doua cea mai mare deschidere în ceea ce a fost un an robust. S-a clasat puțin sub debutul de 81,5 milioane de dolari al „Dune: Part Two”.

În producția „Godzilla x Kong: The New Empire”, îi vedem pe monștri făcând echipă în loc să se înfrunte. „Este un eveniment cinematografic și vedem aceste personaje emblematice făcând lucruri pe care nu le-am mai văzut până acum”, a spus Mary Parent, președintele producției mondiale pentru Legendary. „Există părți mari din film care nu au niciun dialog, în care te punem alături de personaje, este o experiență foarte mitică.”

Locul 1 de săptămâna trecută la box office, „Ghostbusters: Frozen Empire”, a fost acum al doilea. Acesta a avut încasări de 15,7 milioane de dolari. În cele două săptămâni de la premieră, filmul a încasat 73,4 milioane de dolari.

„Dune: Part Two” rămâne în topul box office și în cea de-a cincea săptămână. Acesta cade pe locul trei, cu 11,1 milioane de dolari și un total intern de 252,4 milioane de dolari.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook