Au început pregătirile pentru „Dune: Part Three”

Au început pregătirile pentru „Dune: Part Three”
  • Lucrările la un scenariu pentru „Dune: Part Three” au început.
  • Filmul va fi o adaptare a celei de-a doua cărți a lui Frank Herbert, „Dune Messiah”.
  • „Dune: Part Two” este filmul cu cele mai mari încasări din 2024.

„Dune: Part Three” este oficial în lucru, după succesul primelor două filme din franciza SF, scrie The Independent.

Filmul va fi o adaptare a celei de-a doua cărți a lui Frank Herbert, „Dune Messiah”, și va fi dezvoltat de Legendary Pictures.

Potrivit unui nou raport de la Deadline, lucrările la un scenariu pentru „Dune: Part Three” au început. Regizorul a dezvăluit, de asemenea, că o adaptare a cărții de non-ficțiune „Nuclear War: A Scenario” va fi următorul său proiect după a treia ediție din franciza Dune.

În ciuda faptului că a intrat în dezvoltare, filmul nu a fost oficial aprobat de Warner Bros. Villeneuve a fost precaut atunci când a discutat despre posibilitatea unei continuări. A numit scenariul „abia un embrion” în timpul weekend-ului de deschidere al lui „Dune: Part Two.”

Ulterior, el a recunoscut că va face filmul doar dacă „va fi mai bun decât partea a doua”. Aceasta presupune o provocare, după ce unele recenzii au lăudat filmul drept unul dintre cele mai bune thrillere științifico-fantastice din toate timpurile.

„Dune: Part Two” va avea succes la premii

Regizate de Denis Villeneuve, primele două filme Dune, cu Timothée Chalamet și Zendaya în rolurile principale, au fost apreciate la lansare. „Dune: Part Two” a încasat peste 631 de milioane de dolari la nivel mondial. A devenit, astfel, filmul cu cele mai mari încasări din 2024.

„Dune: Part Two” este preconizat să aibă succes în sezonul de premii în 2025. „Dune: Part One” a avut 10 nominalizări la Oscar, câștigând șase.

Seria Dune, o adaptare a celor mai bine vândute romane științifico-fantastice ale lui Herbert, îl urmărește pe Paul Atreides în timp ce familia lui este aruncată într-un război pentru planeta deșertică și neospitalieră, Arrakis.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook