Filmul „La Cuțite / Knives Out”, cu Daniel Craig, va avea o continuare

Filmul „La Cuțite / Knives Out”, cu Daniel Craig, va avea o continuare

„La Cuțite / Knives Out” va avea o continuare, potrivit regizorului și scenaristului peliculei Rian Johnson, colegii săi de echipă arătând că Daniel Craig, interpretul rolului principal în film, ar fi dornic să reia rolul Benoit Blanc, arată Contact Music, potrivit Mediafax.

Rian Johnson spune că are deja idei pentru o continuare, în speranța că va putea transforma blockbuster-ul într-o franciză pentru studiourile Lionsgate.

Regizorul în vârstă de 45 de ani, cunoscut și pentru ”Războiul Stelelor: Ultimul Jedi / Star Wars: The Last Jedi”, a declarat: „A fost o plăcere să fac acest film cu Daniel. Mi-ar plăcea să continuăm. Aceasta ar putea fi o trilogie și nu numai.”

Și producătorul filmului „La Cuțite / Knives Out”, Ram Bergman, a întărit faptul că Daniel Craig- care îl va interpreta pentru ultima dată pe James Bond în filmul „No Time To Die” anul acesta – este dornic să reintre în pielea detectivului Benoit Blanc: ”Daniel s-a distrat atât de bine la filmări și vrea să mai facem”, a declarat producătorul pentru Hollywood Reporter.

Reprezentanții Lionsgate nu au dat încă un comunicat oficial despre transformarea fimului într-o franciză, dar având în vedere că primul film le-a adus 250 de milioane de dolari la nivel mondial, există toate șansele ca filmul să continue.

Primul „La Cuțite / Knives Out” se concentrează pe un detectiv, intepretat de Daniel Craig, chemat să cerceteze uciderea unui renumit romancier. Din distribuție mai fac parte Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collette și Ana de Armas.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook