Ascultă cel de-al șaptelea album al Arianei Grande, „Eternal Sunshine”

Ascultă cel de-al șaptelea album al Arianei Grande, „Eternal Sunshine”
  • „Yes, And?” este singurul single pre-lansare din album.
  • Albumul are 13 piese și o singură colaborare, cu Nonna, bunica Arianei.
  • Artista și-a recalibrat relația cu muzica după ce a luat pauză pentru a filma viitoarele filme „Wicked”.

După trei ani, Ariana Grande a lansat „Eternal Sunshine”, al șaptelea album de studio și primul din nominalizat la Grammy din 2020 încoace.

Lansat pe toate platformele de streaming digital, Eternal Sunshine este reflectarea incredibil de vulnerabilă a Arianei Grande asupra creșterii personale pe care a experimentat-o ​​după divorțul ei de Dalton Gomez, scrie Billboard. Artista și-a recalibrat relația cu muzica după ce a luat pauză pentru a filma viitoarele filme „Wicked”.

Ariana Grande a intrat în era „Eternal Sunshine” în ianuarie, cu lansarea single-ului principal „Yes, And?” Producătorul Max Martin a folosit muzică house pentru a ajunge în vârful Billboard Hot 100. Cinci săptămâni mai târziu, melodia a fost remixată de Mariah Carey.

În timp ce „Yes, And?” este singurul single pre-lansare din albumul „Eternal Sunshine”, Ariana Grande și-a petrecut săptămânile care au precedat lansarea completă a albumului arătând fanilor o mulțime de diferite coperți de albume, împărtășind poze din ședința foto și participând la interviuri cu Zach Sang și Zane Lowe.

În acest weekend, Ariana Grande va reveni la Saturday Night Live ca invitat muzical alături de gazda Josh Brolin. De asemenea, va fi prezentă la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academiei alături de co-starul din „Wicked”, Cynthia Erivo.

„Eternal Sunshine” are 13 piese și este albumul cu cel mai puțin număr de artiști invitați. Albumul se mândrește cu o singură colaborare: Nonna, bunica iubită a Arianei, care apare pe albumul „Ordinary Things”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook