FOTO. Heidi Klum își pune din nou aripile Victoria’s Secret pentru Glamour Germany: „Încă se potrivesc”

FOTO. Heidi Klum își pune din nou aripile Victoria’s Secret pentru Glamour Germany: „Încă se potrivesc”
  • Heidi Klum apare pe coperta Glamour Germany din aprilie.
  • „Wow, aripile mele încă se potrivesc 😛” a scris luni pe Instagram Reel supermodelul în vârstă de 50 de ani.
  • „Da, am 50 de ani, dar sunt departe de a fi moartă. Îmi plac lucrurile colorate și zgomotoase. Poate că asta se va schimba la un moment dat, dar rămâne decizia mea”, a spus ea pentru revistă.

Heidi Klum și-a pus din nou aripile pentru cel mai recent număr al revistei Glamour Germany, modelând o serie de look-uri albe angelice pentru revistă, după ce s-a retras din rolul ei de Înger Victoria’s Secret în 2010, scrie Page Six.

„Wow, aripile mele încă se potrivesc 😛” a scris luni pe Instagram Reel supermodelul în vârstă de 50 de ani, purtând un bikini alb și minuscul Calzedonia și o pereche masivă de aripi albe cu pene de la Angel Wings Los Angeles.

„Acesta este 50”, a spus într-un alt Reel cu ea purtând același costum de baie, adăugând: „Mulțumesc @morellibrothers că m-ai făcut să mă simt grozav ❤️.”

Pe copertă a modelat aceleași aripi cu o rochie albă din satin de la Elenareva, accesorizând cu cercei Cartier.

Alături de rochie și bikini, ea a purtat și o rochie scurtă, albă, din dantelă, de la Valentino, împreună cu o rochie neagră îndrăzneață, transparentă, de David Koma.

De asemenea, jurata „America’s Got Talent” și-a abandonat aripile pentru câteva fotografii în timp ce purta o rochie Sportmax albă, deschisă în spate, precum și un top negru transparent.

Deși s-ar putea să nu mai modeleze pentru Victoria’s Secret, gazda „Germany’s Next Top Model” pozează acum pentru retailerul italian de lenjerie Intimissimi împreună cu fiica ei de 19 ani, Leni – cu care era însărcinată în timp ce modela sutientul „Fantasy” de 11 milioane de dolari în timpul prezentării de modă Victoria’s Secret din 2003.

„Sexy la 50 de ani”

Când a discutat că oamenii „glumesc” despre cum se îmbracă „sexy la 50 de ani”, Klum a spus pentru Glamour că sentimentul nu a fost „nici drăguț, nici plăcut”. „Da, am 50 de ani, dar sunt departe de a fi moartă. Îmi plac lucrurile colorate și zgomotoase. Poate că asta se va schimba la un moment dat, dar rămâne decizia mea”, a spus ea pentru revistă.

„Lucrul bun este că vederea mea este din ce în ce mai proastă și nu mai pot vedea totul atât de clar”, a spus ea râzând. „Accept doar – oricum nu poți face nimic în privința asta.” Vorbind despre critici, Klum a spus despre modul în care a renunțat să comenteze pe Instagram, numind-o „o rușine”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook