Stella McCartney și-a prezentat colecția dedicată Mamei Natură la Paris Fashion Week. Ce vezi în ultima zi de eveniment?

Stella McCartney și-a prezentat colecția dedicată Mamei Natură la Paris Fashion Week. Ce vezi în ultima zi de eveniment?
  • Penultima zi la Paris Fashion Week aduce în lumina reflectoarelor designeri precum Stella McCartney sau Marine Serre.
  • Creatoarea britanică, Stella McCartney este consacrată pentru tributul pe care-l aduce mediului cu piesele sale create din materiale reutilizabile.
  • Azi pe podium vezi noile colecții de la Chanel, Louis Vuitton și Miu Miu.

Paris Fashion Week se apropie de final. Luni, în penultima zi a show-ului, cea mai așteptată colecție a fost cea a Stellei McCartney. Așa cum ne-a obișnuit, designerul britanic dedică noua colecție Mamei Natură.

Creatoarea este consacrată prin tributul pe care-l aduce în mod constant mediului înconjurător fiind fidelă materialelor reciclabile. Noile piese se remarcă printr-o identitate reblă care aduce în lumina reflectoarelor echilibrul dintre rafinamentul masculin și cel feminin.

Ce alte colecții s-au remarcat?

Colecția Mugler toamnă/iarnă 2024 a lui Casey Cadwallader a făcut furori la Paris Fashion Week. „Acum îmi doresc cu adevărat o creație glamour” a declarat designerul pentru tabloidul Vogue. Pentru noua colecție, Cadwallader a pus accent pe rochii transparente, franjuri și piele naturală.

Azi, în ultima zi a show-ului de modă, vezi pe scenă noile colecții toamnă/iarnă 2024 Chanel, Louis Vuitton, Miu Miu și mulți alții.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook