Justin Bieber a deținut anterior recordul Guinness pentru cel mai „disliked” videoclip online. 19 celebrități despre care probabil nu știai că au stabilit recorduri mondiale

Justin Bieber a deținut anterior recordul Guinness pentru cel mai „disliked” videoclip online. 19 celebrități despre care probabil nu știai că au stabilit recorduri mondiale
  • Mai multe celebrități au stabilit recordurile mondiale Guinness, iar unele dintre ele sunt destul de unice.
  • Muzicieni precum Justin Bieber și Eminem au stabilit recorduri cu muzica lor.
  • Alții, precum Dwayne Johnson, au câștigat premiul pentru realizări mult mai neașteptate.

Guinness World Records este renumit pentru catalogarea celor mai interesante, extreme și uneori ciudate fapte, scrie Business Insider. De la cel mai rapid alergător până la persoana cu cele mai lungi unghii, aproape totul este inclus, așa că nu este surprinzător faptul că mai multe celebrități dețin recorduri.

Dwayne Johnson a stabilit două recorduri mondiale Guinness

În ianuarie 2017, Dwayne Johnson și echipa sa au stabilit recordul pentru cel mai mare fel de mâncare în straturi.

Fabricat într-un rezervor de pește de aproape 400 de litri, se pare că a durat peste cinci ore pentru a crea clasica rețetă de dimensiuni mega. Mâncarea, care cântărea 250 de kilograme, a fost ulterior donată unei organizații pentru persoanele care se confruntă cu lipsa adăpostului.

Dar celebritatea a fost de atunci învinsă de Bush’s Beans, care a făcut un fel de mâncare în straturi de aproape 500 de kilograme în ianuarie 2020.

Johnson a stabilit și recordul pentru cele mai multe selfie-uri realizate în trei minute în 2015, cu un impresionant număr de 105. Dar James Smith l-a învins în 2018 cu 168, iar Akshay Kumar este actualul deținător al recordului cu 184.

Justin Bieber a deținut anterior recordul pentru cel mai „disliked” videoclip online

Justin Bieber a deținut recorduri pentru cel mai vizionat canal muzical de pe YouTube, primul canal muzical vizionat de trei miliarde de ori (JustinBieberVEVO) și cel mai tânăr artist solo care a obținut cinci albume numărul 1 din SUA.

Bieber a fost, de asemenea, primul artist care a ocupat simultan primele trei poziții în topul single-urilor din Marea Britanie cu „Love Yourself” (pe locul 1), „Sorry” (pe locul 2) și „What Do You Mean?” (pe locul 3) pe 14 ianuarie 2016. Nici măcar The Beatles sau Elvis Presley nu au reușit asta.

Cântărețul a deținut anterior recordul mondial pentru cel mai „disliked” videoclip de pe YouTube datorită piesei sale „Baby. Dar acel titlu a fost preluat de atunci de „YouTube Rewind 2018”.

Vanna White deține recordul pentru aplaudat

Co-gazda de multă vreme din „Wheel of Fortune” și-a câștigat un loc unic în cărțile recordurilor.

Vanna White deține recordul pentru cea mai frecventă bătaie din palme, după ce a aplaudat de aproximativ 3.721.446 de ori pe parcursul celor 41 de sezoane ale emisiunii.

Potrivit Guinness World Records, White bate din palme de aproximativ 606 de ori pe episod.

Beyoncé deține o serie de recorduri mondiale

Printre altele, Beyoncé deține recordul mondial pentru cele mai multe premii Grammy câștigate într-un singur an de o artistă feminină. Ea a câștigat titlul în 2010, iar Adele a egalat-o cu șase premii Grammy în 2012.

Ea deține, de asemenea, recordurile pentru cele mai multe premii Grammy din toate timpurile câștigate de o artistă feminină și cele mai multe nominalizări la Grammy, iar ea și Jay-Z au cele mai multe premii Grammy câștigate de un cuplu căsătorit.

Cariera de lungă durată a lui Betty White i-a adus un record mondial Guinness

Recordul pentru artista cu cea mai lungă carieră TV este deținut de regretata Betty White.

Cu o carieră începută în 1939, White a jucat timp de peste 80 de ani, cu roluri în spectacole precum „The Golden Girls”, „The Mary Tyler Moore Show” și „The Carol Burnett Show”.

BTS a doborât recorduri cu videoclipul pentru „Boy With Luv”

Super-populara trupă BTS a fost primul grup K-pop care a ajuns pe locul 1 în topul albumelor din SUA.

Trupa a stabilit recordul pentru cel mai vizionat videoclip de pe YouTube în 24 de ore cu videoclipul pentru „Boy With Luv” feat. Halsey, care a acumulat 74.600.000 de vizualizări între 12 și 13 aprilie 2019.

În 2020, trupa și-a bătut propriul record cu videoclipul „Dynamite”, care a avut 101.000.000 de vizualizări pe 22 august 2020.

Grupul deține, de asemenea, recordul pentru cel mai rapid timp pentru a ajunge la 1 milion de urmăritori pe TikTok.

Snoop Dogg a făcut cel mai mare cocktail Paradise din lume

Conținând 180 de sticle de gin de 1,75 litri, 156 de sticle de 1 litru de coniac de caise și 28 de sticle de suc de portocale de 3,78 litri, cel mai mare cocktail Paradise din lume a fost amestecat de Snoop Dogg în 2018.

Băutura a fost distribuită ulterior VIP-urilor la Festivalul de muzică BottleRock Napa Valley din California.

Eminem deține recordul pentru cele mai multe cuvinte dintr-un cântec de succes

În 2013, Eminem a stabilit recordul mondial pentru cele mai multe cuvinte într-un cântec de succes cu „Rap God”, care are 1.560 de cuvinte în șase minute și patru secunde.

Într-un singur segment de 15 secunde, rapperul spune 97 de cuvinte.

El deține, de asemenea, recordul pentru cele mai multe albume succesive numărul 1 din SUA ale unui artist solo.

Pharrell Williams a stabilit un record pentru cel mai lung videoclip muzical făcut vreodată

Cu o durată de 24 de ore, videoclipul lui Pharrell William pentru „Happy” a doborât recordul pentru cel mai lung videoclip muzical în 2013.

Pe măsură ce melodia este redată în buclă de peste 300 de ori, dansatorii și celebritățile interpretează și se sincronizează pe ritm.

Dar 21 Pilots a doborât recordul în 2020 cu videoclipul său pentru „Level of Concern”. Videoclipul durează 177 de zile, 16 ore, 10 minute și 25 de secunde.

Ariana Grande a doborât 20 de recorduri mondiale

Ariana Grande a doborât 20 de recorduri mondiale Guinness.

În aprilie 2019, ea a detronat-o pe Selena Gomez drept cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Dar Gomez a câștigat titlul în februarie.

Ariana Grande are, de asemenea, cea mai difuzată melodie într-o săptămână de o artistă feminină în Billboard Charts („Thank U, Next”). Ea a deținut recordul pentru cele mai multe streamuri pe Spotify într-un an pentru o muziciană în 2018, dar Billie Elish a doborât recordul în 2019.

Cristiano Ronaldo este persoana cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram

Starul fotbalului Cristiano Ronaldo este cea mai urmărită persoană de pe Instagram, cu peste 270 de milioane de urmăritori. Singurul cont cu mai mulți urmăritori este Instagram în sine.

Înainte de asta, Selena Gomez a deținut titlul mai mulți ani.

Omagiul emoționant al lui Vin Diesel adus regretatului Paul Walker a strâns cele mai multe „like-uri” dintre toate postările de pe Facebook

Starul „Fast and Furious” Vin Diesel a distribuit un omagiu pe Facebook după moartea co-starului său, Paul Walker, în noiembrie 2013.

Postarea emoționantă a devenit cel mai „apreciat” articol de pe Facebook.

Jennifer Lawrence este eroina din filmul de acțiune cu cele mai mari încasări

Jennifer Lawrence a câștigat un loc în Cartea Recordurilor Guinness în 2016 pentru că a fost vedeta feminină de filme de acțiune cu cele mai mari încasări.

Ea și-a câștigat titlul după succesele masive ale seriei „Hunger Games” și ale francizei „X-Men”.

Jackie Chan deține recordul pentru cele mai multe cascadorii ale unui actor în viață

Actorul, producătorul și coordonatorul de cascadorii a deținut recordul pentru cele mai multe cascadorii ale unui actor în viață din 2012.

A apărut în peste 100 de filme din 1972 și a suferit o serie de răni în acest proces, inclusiv un nas rupt, pomeți rupti și un craniu rupt.

De asemenea, deține recordul pentru cele mai multe credite ale aceleiași persoane într-un film pentru „CZ12”.

Kacey Musgraves a contribuit la crearea celui mai mare afișaj de pagini de colorat din lume

Kacey Musgraves, alături de Country Music Hall of Fame din Nashville, a stabilit recordul mondial Guinness pentru cea mai mare afișare de pagini de colorat din lume.

Expoziția în formă de curcubeu, care a apărut în expoziția muzeului „Kacey Musgraves: All of the Colors”, a inclus 1.550 de pagini de colorat și cântărea 250 de kilograme. Paginile au fost trimise de fani din 30 de state.

Dar în 2021, P&G China și Yonghui Superstores au doborât recordul cu 3.159 de pagini.

Martin Scorsese este regizorul cu cele mai multe nominalizări la Oscar

Legendarul regizor de la Hollywood, Martin Scorsese, deține recordul pentru cele mai multe nominalizări la Oscar pentru un regizor în viață.

El a câștigat titlul după Premiile Oscar din 2020, unde a fost nominalizat pentru a noua oară ca regizor, iar de atunci a mai obținut o altă nominalizare.

RuPaul a doborât un record de premii Emmy

Începând cu 20 septembrie 2020, RuPaul are cele mai multe câștiguri Emmy pentru rolul de gazdă remarcabilă pentru un show de realitate sau de competiție.

Celebritatea a câștigat premiul de opt ori pentru emisiunea sa „RuPaul’s Drag Race”.

Taylor Swift a doborât o serie de recorduri cu muzica ei

Taylor Swift a doborât recorduri, inclusiv cele mai multe săptămâni pe locul 1 în topul Billboard a artiștilor din top 100, cel mai rapid album digital vândut în SUA de o artistă de sex feminin și cele mai multe American Music Awards câștigate de un artist.

Anul acesta, ea a doborât recordul pentru cele mai multe câștiguri de albume ale anului la Grammy, după ce a fost la egalitate cu Frank Sinatra, Stevie Wonder și Paul Simon.

Megan Thee Stallion a doborât un record cu Beyoncé

La cea de-a 63-a ediție anuală a Premiilor Grammy, Megan Thee Stallion și Beyoncé au devenit primele artiste care au câștigat Grammy pentru cea mai bună interpretare rap cu „Savage Remix”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook