Rolex și-a dezvăluit oferta de ceasuri pentru 2024. Ce noutăți aduce brandul?

Rolex și-a dezvăluit oferta de ceasuri pentru 2024. Ce noutăți aduce brandul?
  • Rolex tocmai și-a dezvăluit ofertele pentru 2024 la Watches and Wonders din Elveția.
  • Producătorul de ceasuri spune că în acest an se străduiește să obțină „armonii de materiale, culori și texturi”.
  • Colecția este comparativ mai puțin ostentativă decât ofertele recente.

Rolex tocmai și-a dezvăluit noile oferte pentru 2024 la expoziția anuală Watches and Wonders din Elveția, scrie Business Insider.

Deși nu au fost anunțate noi linii de modele, Rolex se străduiește să obțină „armonii de materiale, culori și texturi” în variantele din acest an ale unor modele favorite.

De la finisajele metalice, la materiale contrastante precum diamantul și mama-perla, marca adoptă o abordare relativ discretă față de cea din ultimii ani.

GMT-Master II cu lunetă gri cu negru

În timp ce combinația clasică de culori „Pepsi” roșu – albastru a GMT este un câștigător dovedit, luneta gri cu negru din acest an aduce o opțiune mai subtilă a modelului. Reprezintă în același timp diviziunea orelor de zi și de noapte, care este marca originală.

Noi variante ale clasicului Day-Date

Day-Date este, în multe privințe, terenul de joacă al Rolex pentru combinații unice. Anul acesta, cele două dimensiuni ale modelului, 36 mm și 40 mm, prezintă fiecare două variante noi.

Versiunea mai mare este acum disponibilă în aur Everose personalizat de Rolex cu un cadran ombré de ardezie, sau în aur alb cu un cadran de nucă. Între timp, fratele mai mic este disponibil în aur galben și un cadran alb, sau în aur Everose cu un cadran albastru-verde.

Încă un bis pentru noul 1908

Rolex a introdus anul trecut Perpetual 1908, în semn de omagiu pentru anul în care fondatorul, Hans Wilsdorf, a numit compania. Acum, 1908 are o carcasă de platină și un cadran albastru-gheață gravat meticulos.

Noile detalii duc colecția la următorul nivel de exclusivitate și aduc în același timp o eleganță clasică rară în catalogul Rolex de astăzi.

Zeci de diamante pentru Daytona

Iconicul Daytona dispune de două noi combinații de culori de mamă-perlă – o față deschisă cu contoare închise la culoare și o față închisă cu contoare deschise la culoare – așezate pe o luneta cu 36 de diamante tăiate în formă de briliant.

O nouă brățară pentru Sky-Dweller

Marea noutate pentru Sky-Dweller este mai puțin despre ceasul în sine și mai mult despre noua versiune a brățării Jubilee. Cu verigi exterioare satinate care le înconjoară pe cele interioare, brățara are și inserții ceramice pentru confort.

Deepsea devine auriu

Ultimul ceas de scufundări de la Rolex, Deepsea, este proiectat pentru o adâncime de 3.900 de kilometri. Este viabil pentru o adâncime mult mai mare față de cel mai obișnuit Submariner.

Pentru 2024, ceasul este disponibil în aur de 18 carate, contrastând cu o lunetă ceramică de un albastru strălucitor. Titanul este utilizat pentru spatele carcasei și pentru supapa de presiune specializată, oferind un accent gri distinctiv.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook