Taylor Swift și poeta Emily Dickinson sunt înrudite. Cele două sunt verișoare de gradul 6

Taylor Swift și poeta Emily Dickinson sunt înrudite. Cele două sunt verișoare de gradul 6
  • Cele două femei sunt verișoare de gradul 6, de trei ori îndepărtate.
  • Swift și Dickinson descind ambele dintr-un imigrant englez din secolul al XVII-lea.
  • În 2022, vedeta a dezvăluit că atunci când scrie versuri le separă în cap în cântece scrise cu diferite instrumente, pană, stilou și stilou cu sclipici.

Compania de genealogie Ancestry a descoperit că vedeta, care în prezent face un turneu în lume și a făcut istorie la premiile Grammy luna trecută, este rudă cu poeta americană din secolul al XIX-lea Emily Dickinson, scrie Sky News. Cele două femei sunt verișoare de gradul 6, de trei ori îndepărtate.

Având în vedere că următorul album al lui Swift se numește „The Tortured Poets Department”, pare destul de potrivit.

„Swift și Dickinson descind ambele dintr-un imigrant englez din secolul al XVII-lea (al nouălea străbunic al lui Swift și al șaselea străbunic al lui Dickinson, care a fost unul dintre primii coloniști în Windsor, Connecticut)”, a împărtășit Ancestry. „Strămoșii lui Taylor Swift au rămas în Connecticut timp de șase generații până când partea ei a familiei s-a stabilit în cele din urmă în nord-vestul Pennsylvania, unde s-au căsătorit în linia familiei Swift”.

„Eu scriu în genul penei”

Swift însăși a făcut referire anterior la poeta secolului al XIX-lea în timp ce a vorbit despre diferitele tipuri de versuri pe care le scrie pentru cântecele ei.

În 2022, vedeta a dezvăluit că atunci când scrie versuri le separă în cap în cântece scrise cu diferite instrumente, pană, stilou și stilou cu sclipici.

„Dacă versurile mele sună ca o scrisoare scrisă de străbunica lui Emily Dickinson în timp ce coase o perdea de dantelă, scriu în genul penei”, a spus ea în 2022, în timp ce primea premiul compozitorului-artist al deceniului de la Asociația Compozitorilor din Nashville.

Una dintre poeziile lui Dickinson, intitulată „One Sister Have I In Our House”, conține cuvântul „pentru totdeauna”, similar cu titlul celui de-al nouălea album al lui Swift, Evermore, care a fost lansat în 2020. Fanii erau convinși că Swift se inspirase de la poet.

„The Tortured Poets Department”, cel de-al 11-lea album de studio al vedetei, va fi lansat pe 19 aprilie și include colaborări cu Florence + The Machine și Post Malone.

Titlurile melodiilor includ „I Can Fix Him (No Really I Can)”; „Guilty As Sin? And I Can Do It With A Broken Heart”, în timp ce cântecul bonus se intitulează „The Manuscript”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook