Taylor Swift și iubitul ei, Travis Kelce, au fost nominalizați la Premiile Webby

Taylor Swift și iubitul ei, Travis Kelce, au fost nominalizați la Premiile Webby
  • Premiile Webby recunosc cel mai bun conținut online și pe cei mai buni creatori de conținut.
  • Travis Kelce a primit o nominalizare la categoria cel mai bun podcast sportiv.
  • Premiul Webby People’s Voice este votat de fanii din întreaga lume. Votarea pentru acest premiu este deschisă până pe 18 aprilie.

Taylor Swift și iubitul ei, Travis Kelce, împreună cu Sydney Sweeney, Ryan Gosling și Timothee Chalamet, se numără printre nominalizații pentru Premiile Webby de anul acesta, scrie ABC News.

Premiile Webby recunosc cel mai bun conținut online și pe cei mai buni creatori de conținut.

Academia Internațională de Arte și Științe Digitale a anunțat marți nominalizații, rezultatul a 13.000 de înscrieri din peste 70 de țări.

Taylor Swift îi încurajează pe cei 283 de milioane de urmăritori de pe să se înregistreze pentru a o vota. Artista a fost nominalizată la categoria cel mai bun creator sau influencer.

Care sunt nominalizările?

Travis Kelce a primit o nominalizare la categoria cel mai bun podcast sportiv pentru că a făcut echipă cu fratele său Jason pentru emisiunea „New Heights”.

Michelle Obama a fost amintită pentru „The Light Podcast”. Soțul ei, fostul președinte Barack Obama, a fost nominalizat pentru munca sa cu LinkedIn.

Sydney Sweeney a primit o nominalizarea pentru colaborarea cu Ford Motor Company pentru un concurs, câștigătorul primind un Mustang GT personalizat din 2024.

Paris Hilton a fost nominalizată pentru postarea ei de 10 minute pe Tiktok despre brandul hotelier al familiei ei.

Starul „Ted Lasso”, Brett Goldstein, a primit o nominalizare pentru podcastul său „Films to Be Buried With”, în care aduce invitați pentru a discuta despre filmele care le-au influențat cel mai mult viața.

Timothee Chalamet a fost nominalizat la categoria de conținut de marcă media și divertisment pentru reclama sa pentru Apple TV+. Aceasta este o continuare a campaniei de anul trecut cu Jon Hamm.

Chalamet se va confrunta cu Ryan Gosling. Acesta a recunoscut că personajul său din filmul „Barbie”, Ken, ar fi „furat” unul dintre look-urile membrului BTS Jimin. Gosling i-a dat prețuita chitară a lui Ken lui Jimin pentru a-și cere scuze.

Nominalizările pentru videoclipuri muzicale au fost acordate pentru „Paint the Town Red” de la Doja Cat, „J Christ” de la Lil Nas X, „Cobra” de Megan Thee Stallion, „Vampire” de Olivia Rodrigo și „On My Mama” de Victoria Monet.

Categoria de cea mai bună prezență socială este plină de nume cunoscute. Sunt menționate emisiuni precum „Jimmy Kimmel Live!”, „Saturday Night Live”, „Sesame Street” și „The Kelly Clarkson Show”.

Premiile sunt selectate de Academie, în timp ce Premiul Webby People’s Voice este votat de fanii din întreaga lume. Votarea pentru acest premiu este deschisă până pe 18 aprilie. Câștigătorii tuturor premiilor vor fi anunțați pe 13 mai.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook