Rihanna își arată silueta purtând lenjerie din ultima sa gamă, Savage X Fenty

Rihanna își arată silueta purtând lenjerie din ultima sa gamă, Savage X Fenty
  • Rihanna ne arată un tatuaj pe piept care arată aripile zeiței Isis.
  • Artista a împărtășit imaginile pe Instagram cu descrierea: „O notă de plată așa mare… pune-o în altă cameră #savage”.
  • Luna trecută, fanii Rihannei au început să speculeze că aceasta este din nou însărcinată în urma unui spectacol în India.

Rihanna a purtat lenjerie din ultima sa gamă Savage X Fenty. Artista ne arată un tatuaj pe piept care arată aripile zeiței Isis, conform The Sun.

Ea a demisionat din funcția de CEO anul trecut pentru a petrece mai mult timp cu cei doi fii ai săi, RZA și Riot. În prezent, are un rol executiv în afacere, care este evaluat la un miliard de dolari.

Rihanna a împărtășit imaginile pe Instagram cu descrierea: „O notă de plată așa mare… pune-o în altă cameră #savage”.

Luna trecută, fanii Rihannei au început să speculeze că aceasta este din nou însărcinată în urma unui spectacol în India.

Cum au pornit speculațiile?

Rihanna a plecat în India pentru a cânta la o nuntă, dar fizicul cântăreței a devenit rapid subiect de conversație. După cum a raportat HNHH, ea a apărut la petrecerea înainte de nuntă a lui Anant Ambani și Radhika Merchant. Au fost o mulțime de invitați VIP, cum ar fi Bill Gates, Bob Iger și Hillary Clinton.

Tatăl lui Anant i-a plătit Rihannei peste 5 milioane de dolari pentru a cânta la evenimentul privat. Ea a interpretat unele dintre cele mai faimoase cântece ale sale, precum Stay și Diamonds, dar fanii online s-au putut concentra doar pe aspectul ei.

Cântăreața pop purta o rochie de dantelă de un verde strălucitor până la podea, cu mâneci lungi. Nu purta nici pantofi, iar rochia era strânsă pe corp, scoțând în evidență silueta.

După ce un clip al concertului a fost postat online, fanii s-au convins că este însărcinată cu al treilea copil.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook