Ryan Gosling și Kristen Wiig vor fi gazdele „Saturday Night Live” în luna aprilie

Ryan Gosling și Kristen Wiig vor fi gazdele „Saturday Night Live” în luna aprilie
  • Ryan Gosling își va face a treia apariție în episodul din 13 aprilie alături de Chris Stapleton.
  • Kristen Wiig va găzdui episodul din 6 aprilie, având-o pe cântăreața brit-pop Raye ca invitat.
  • Pe 30 martie, Ramy Youssef, își va face debutul ca gazdă alături de invitatul episodului, Travis Scott.

În urma weekendului plin de evenimente de la Oscar, starul „Barbie”, Ryan Gosling, se va îndrepta în curând la Studio 8H pentru a găzdui un viitor episod din „Saturday Night Live”, scrie CNN.

Emisiunea și-a anunțat miercuri lista viitoarelor gazde, incluzându-l pe Ryan Gosling, care își va face a treia apariție în episodul din 13 aprilie alături de Chris Stapleton.

Înaintea lui, iubita alumnă „SNL” Kristen Wiig va găzdui episodul din 6 aprilie, având-o pe cântăreața brit-pop Raye ca invitat. Raye, care a dominat recent Brit Awards din Marea Britanie, își va face debutul în emisiune.

Revenirea lui Wiig va marca a cincea ei găzduire, așa că spectatorii se pot aștepta să vadă inițierea lui Wiig în râvnitul club de „Five-Timers”.

Ea se va alătura altor artiști, precum Emma Stone, Tom Hanks, Steven Martin, Tina Fey, Will Ferrell, Ben Affleck și Melissa McCarthy, ca membri ai clubului exclusivist.

Starul „Palm Royale” a fost membră a distribuției la „SNL” timp de șapte ani între 2005 și 2012. După ce a părăsit show-ul, a revenit ca gazdă în 2013, 2016 și de două ori în 2020.

„Saturday Night Live” este în pauză până pe 30 martie, când revine cu starul „Poor Things” și „Ramy”, Ramy Youssef, care își va face debutul ca gazdă alături de invitatul episodului, Travis Scott.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook