Al Pacino își pune gândurile pe hârtie. Cartea „Sonny Boy” va fi lansată în luna octombrie

Al Pacino își pune gândurile pe hârtie. Cartea „Sonny Boy” va fi lansată în luna octombrie
  • „Sonny Boy”, prima autobiografie a actorului, va vorbi despre educația sa la New York și despre cariera de la Hollywood.
  • Penguin Random House a achiziționat drepturile pentru suma de 5 milioane de dolari.
  • Al Pacino: „A fost o experiență incredibil de personală și revelatoare să reflectez la această călătorie și la ceea ce actoria mi-a permis să fac și la lumile pe care le-a deschis.”

Atobiografia „Sonny Boy” a actorului Al Pacino urmează să fie lansată în octombrie, conform The Guardian.

Cartea, lansată de Penguin Random House, este „amintirea unui om care nu mai are nimic de care să îi fie frică și nimic de ascuns”, potrivit unui comunicat al editurii. „Toate marile roluri, colaborările esențiale și relațiile importante sunt explicate pe deplin, la fel ca și mariajul dintre creativitate și comerț.”

„Firul de aur al cărții este totuși spiritul iubirii și al scopului”, a continuat declarația. „Dragostea te poate face să eșuezi și poți fi învins în ambițiile tale – aceleași lumini care strălucesc puternic se pot diminua și ele. Dar Al Pacino a avut norocul să se îndrăgostească profund de o artă înainte de a avea cea mai mică idee despre vreuna dintre recompensele sale pământești și nu și-a pierdut dragostea niciodată. Asta a făcut toată diferența.”

Memoriile vor acoperi copilăria actorului în vârstă de 83 de ani din New York, educația sa alături de „mama sa extrem de iubitoare, dar bolnavă mintal”, trupa de prieteni tineri din South Bronx și timpul petrecut la legendarul liceu din New York de Artele Spectacolului. Apoi va acoperi munca lui în scena teatrului de avangardă din New York din anii 1960 și ’70, înainte de pauza sa majoră la începutul anilor 70, cu „Panic of Needle Park”, „The Godfather”, „The Godfather Part II”, „Serpico” and „Dog Day Afternoon”.

„Am scris „Sonny Boy” pentru a exprima ceea ce am văzut și prin ce am trecut în viața mea”, a spus Al Pacino într-o declarație. „A fost o experiență incredibil de personală și revelatoare să reflectez la această călătorie și la ceea ce actoria mi-a permis să fac și la lumile pe care le-a deschis.”

Cartea a fost scrisă în mai mulți ani. O propunere a cărții care urmează să fie finalizată a atras pentru prima dată atenția la Târgul de Carte de la Frankfurt în 2022. Penguin Random House a achiziționat drepturile de la CAA, o agenție majoră de talente de la Hollywood, pentru suma de 5 milioane de dolari.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook