Biografia despre viața lui Amy Winehouse, „Back to Black”, are premiera mondială în luna mai

Biografia despre viața lui Amy Winehouse, „Back to Black”, are premiera mondială în luna mai
  • „Back to Black” este filmul biopic al artistei Amy Winehouse.
  • Va avea lansarea pe 12 aprilie în Regatul Unit și în mai în toate cinematografele din lume.
  • Al doilea album al său „Back to Black” a vândut peste 16 mil. de copii și a câștigat premiul Grammy pentru Best Pop Vocal Album.

Amy Winehouse este una dintre cele mai iubite artiste din lume. Muzica sa s-a remarcat prin influențe din jazz, R&B și blues. Însă, finalul său a fost unul tragic, aceasta decedând la numai 27 de ani. Artista s-a confruntat cu dependeța de alcool și droguri. Viața ei fiind una de film, l-a influențat pe regizorul Sam Taylor-Johnson să facă un biopic despre cariera sa muzicală. Acesta va avea lansarea anul acesta pe 12 aprilie. Taylor-Johnson a regizat și filmul biografic al lui John Lennon, „Nowhere Boy”.

Filmul urmărește succesul muzical al artistei, dar și viața personală. În timpul scurt pe care l-a petrecut sub lumina reflectoarelor, a devenit un reper muzical pentru artistele tinere. Succesul, însă, nu a ferit-o de paparazzi și de o viață haotică. Regizorul spune că presa engleză a adus-o pe artisă în punctul în care să fie dependentă de droguri. De asemenea, soțul ei era un dependent, pe care mulți îl găsesc vinovat. Amy este jucată de Marisa Abela. Fielder-Civil, soțul lui Amy va fi jucat de starul din Skins Jack O’Connell. Familia artistei a venit pe platourile de filmare, dar nu s-a implicat în producerea sau scrierea filmului.

Fanii critică filmul

Fanii artistei au criticat deja filmul. Ei consideră că este totuși prea devreme pentru un astfel de film. Abia au trecut 12 ani de la moartea sa. De asemenea, filmul urmărește un destin tragic, iar pentru cei care au fost mari fani, un astfel de film poate fi considerat o lipsă de respect. Fanii de pe Tiktok consider că nici actrița nu se ridică la standarde. Deși Marisa Abela a luat lecții de canto, stilul ei de a cânta piese nu este considerat potrivit. Regizorul totuși vine cu o explicație. Actrița a fost singura care nu a încercat să o impersoneze pe Amy. În schimb a captat esența artistei și astfel a luat rolul.

Filmul va avea lansarea pe 12 Aprilie în Marea Britanie. În mai va apărea pe marile ecrane ale tuturor cinematografelor din lume. Până atunci, te invit să asculți albumele ei „Frank” și „Back to Black”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook