Zeci de mii de americani sunt așteptați la mitingul lui Trump, a cărui cotă de popularitate este mai mare ca niciodată

Zeci de mii de americani sunt așteptați la mitingul lui Trump, a cărui cotă de popularitate este mai mare ca niciodată

O mulțime foarte mare de simpatizanți ai fostului președinte este asteptată la mitingul organizat sâmbătă în statul Iowa, după sondajele pozitive și speculațiile legate de o nouă candidatură, în 2024. Donald Trump este principala figură politică ce va urca pe scena evenimentului intitulat „Salvați America”, alături de Mariannette Miller-Meeks și Ashley Hinson, membre ale Camerei Reprezentanților, și ministrul Agriculturii din Iowa, Mike Naig.

Organizatorii spun că așteaptă zeci de mii de participanți, după ce rezultatele unui sondaj Mediacom Iowa Poll a arătat că Trump este mai popular ca niciodată în statul pe care l-a câștigat cu ușurință atât în 2016, cât și în 2020.

53% dintre locuitorii statului au o părere pozitivă despre Trump, iar 45% una negativă. Potrivit agenției, sunt cele mai bune cifre pe care fostul președinte le-a înregistrat vreodată în Iowa.

Un deznodământ favorabil al mitingului ar putea fi încă un semnal care să arate că Trump va decide în cele din urmă să candideze din nou în 2024, după ce a cochetat cu ideea chiar imediat după ce a părăsit Casa Albă.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook