Cel mai bogat danez le oferă celor 17.000 de angajați un bonus total de 46 de milioane de dolari, după ce a obținut profituri record

Cel mai bogat danez le oferă celor 17.000 de angajați un bonus total de 46 de milioane de dolari, după ce a obținut profituri record

Anders Holch Povlsen, cel mai bogat om din Danemarca, le oferă angajaților câte un salariu suplimentar drep bonus pentru performanțele care au adus profituri record companiei de textile pe care o conduce. Bestseller A/S, care include braduri ca Jack&Jones sau Vero Moda, o să le plătească celor 17.000 de angajați bonusuri totale în valoare de 46,6 de milioane de dolari.

Compania a raportat venituri nete de 560 de milioane de dolari în perioada iulie 2020 – iulie 2021, sau de nouă ori mai mult față de precedentul an fiscal, când restricțiile au închis mare parte dintre magazinele pe care le deține.

„Am fost capabili să ne adaptăm provocărilor care au apărut și am reușit să luăm în majoritatea cazurilor cele mai bune decizii”, spune Povlsen într-un comunicat. Rezultatul este „mai bun decât ne-am fi așteptat sau decât am îndrăznit să sperăm”.

Povlsen are o avere estimată la 11 miliarde de dolari, ceea ce îl plasează în fruntea topului bogaților din Danemarca și pe locul 206 în lume, potrivit Bloomberg Billionaires Index.

Sursa: Bloomberg

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook