Olivia Rodrigo lansează videoclip pentru piesa „Obsessed”, dar și o melodie surpriză, „So American”

Olivia Rodrigo lansează videoclip pentru piesa „Obsessed”, dar și o melodie surpriză, „So American”
  • „Guts (Spilled)” le oferă fanilor Oliviei Rodrigo cinci piese suplimentare pe care nu le-au putut asculta până acum.
  • „So American” este o piesă de dragoste, precum și un hit cu ritm rapid.
  • livia Rodrigo a integrat piesa „Obsessed” în setlist-ul turneului ei actual.

La șase luni de la lansarea albumului ei „Guts”, Olivia Rodrigo le oferă fanilor o reîmprospătare, cu un nou videoclip pentru piesa „Obsessed” și o piesă neauzită până acum, „So American”, care atrage privirile și urechile către varianta Deluxe a albumului, scrie Variety.

Atât videoclipul muzical, cât și versiunea digitală extinsă a albumului au fost lansate vineri dimineață. „Guts (Spilled)” le oferă fanilor Oliviei Rodrigo cinci piese suplimentare pe care nu le-au putut asculta până acum. Dintre acestea, patru fuseseră disponibile anterior doar ca parte a unor ediții foarte limitate de vinil, iar a cincea, „So American”, a fost înregistrată mai recent și nu a fost lansată până acum.

„So American”

„So American” va fi intrigant pentru fani, deoarece este o raritate printre melodiile Oliviei Rodrigo până în prezent. Este o piesă de dragoste, precum și un hit cu ritm rapid. Olivia Rodrigo pare să cânte despre cineva care nu este din Statele Unite ale Americii: “He laughs at all my jokes / And he says I’m so American / …Oh, God, I’m gonna marry him / If he keeps this shit up / … Think I’m in love.”

„Obsessed”

Videoclipul muzical regizat de Mitch Ryan pentru „Obsessed” o arată pe Olivia Rodrigo în sala de dans a unui hotel. Încăperea este plină de regine ale concursurilor de frumusețte care s-au întâlnit cu același tip pe care Olivia Rodrigo este fixat. Pe eșarfele femeilor se numără titluri precum „Miss Thought She was the One”, „Miss Also Thought She was the One”, „Miss 2 Summers Ago”, „Miss Mom’s Favorite” și „Miss Still His ‘Closest Friend”.

Deși „Obsessed” este una dintre cele patru melodii care au apărut anterior doar pe vinil, a devenit deja practic un element de bază al albumului. Piesa (scrisă împreună cu St. Vincent, precum și cu colaboratorul ei obișnuit, Dan Nigro) era o piesă bonus ascunsă pe versiunea de vinil standard. Aceasta a fost redistribuită la scară largă printre fani. Mai mult decât atât, Olivia Rodrigo a integrat piesa „Obsessed” în setlist-ul turneului ei actual.

Celelalte trei melodii bonus sunt: „Girl I’ve Always Been”, „Scared of My Guitar” și „Stranger”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook