The Lincoln Project l-au înviat pe tatăl lui Trump cu ajutorul inteligenței artificiale

The Lincoln Project l-au înviat pe tatăl lui Trump cu ajutorul inteligenței artificiale
  • Tatăl fostului președinte american îi caracterizează afacerile fiului său drept „numai gunoaie”.
  • Producătorul clipului, The Lincoln Project, se definește drept o „organizație pro-democrație” care militează pentru a împiedica revenirea lui Trump la Casa Albă.
  • În videoclip se precizează la final că a fost „generat în întregime sau în mare parte de inteligența artificială”.

The Lincoln Project, un comitet de acțiune politică fondat de conservatori moderați și foști republicani, a realizat un clip video generat de inteligența artificială care îl prezintă pe Fred Trump transmițând câteva cuvinte deloc încurajatoare fiului său, fostul președinte Donald Trump.

„Donny, am știut întotdeauna că o vei da în bară. Întotdeauna ai fost un fraier – o glumă, de joasă speță”, spune Fred Trump în clipul construit cu ajutorul inteligenței artificiale. Fred Trump, tatăl lui Donald, un dezvoltator imobiliar și om de afaceri precum fiul său, a murit în 1999.

Tatăl fostului președinte american îi caracterizează afacerile fiului său drept „numai gunoaie”, îl acuză de slăbiciune în viața personală și îi spune că e urât de copiii său, „în special fiica lui, Ivanka Trump”.

Producătorul clipului, The Lincoln Project, se definește drept o „organizație pro-democrație” care militează pentru a împiedica revenirea lui Trump la Casa Albă în alegerile din 2024.

În videoclip se precizează la final că a fost „generat în întregime sau în mare parte de inteligența artificială” și că acesta conține „discursuri sau conduite care nu au avut loc”. Spotul publicitar este cel mai recent dintr-un val de materiale care induc electoratul american în eroare, înainte de alegerile din 2024, care vor avea loc la sfârșitul acestui an.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook