Salut,

Hai gata cu plictiseala, să înceapă învățarea. Ce zici să profiți de timpul petrecut în casă și să înveți ceva, poate chiar să adaugi niște skill-uri noi în CV-ul ăla. Astăzi vorbim despre UDEMY cea mai populară platformă de învățare online.

Platforma este dedicată adulților profesioniști, care vor să dobândească abilități noi sau de ce nu să își exploreze pasiunile. Ai peste 100.000 de cursuri online dintre care să alegi din cele mai variate domenii. De la business la programare, la desen sau fotografie. Cursurile sunt create de specialiști, sunt  în limba engleză, sunt sub formă de video-uri și e interesant că sunt foarte bine împărțite pe module. La finalul fiecărui modul primești un suport de curs, ai teme și teste. Am făcut și eu cursuri de Social Media sau Online Marketing.

Majoritatea cursurilor sunt contra cost, însă sumele nu sunt foarte mari. Și oricum, știi cum se spune, investiția cea mai bună este cea în viitorul tău. Pentru că ele sunt create de specialiști au început să fie apreciate și de managerii de HR.

Oricum, la urma urmei, nu contează dacă sunt recunoscute sau nu, important e că tu devii mai SMART!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook