Salut,

Poate pentru tine statul în casă e mai ușor de suportat, dar cum faci să îi alungi plictiseala copilului tău? Uite am eu o soluție.

Este vorba despre Khan Academy. E una dintre cele mai mari academii de cursuri din mediul online. Khan Academy e un instrument excelent nu doar pentru copii, cât și pentru părinți sau profesori. Pe platformă găsești mii de cursuri din domenii precum, matematică, ştiinţe, programare, economie și multe altele.

Apropo, Khan Academy a devenit și mai folosită în lumea întreagă mai ales de când școlile sunt închise, pentru că ele completează foarte bine cunoștințele acumulate la școală.

Poate mai vrei să știi că aplicația este creată de un ONG care și-a propus să facă educația accesibilă tuturor copiilor. Aproape 4 milioane de copii și tineri accesează anual platforma pentru cursuri. Beneficiile acestei platforme au fost recunoscute de personalități precum Bill Gates sau de companii precum Google care au susținut financiar acest proiect.

Dacă ai copii mai mici de 6 ani, ai la dispoziție aplicația Khan Academy Kids. Aici găsești exerciții care îi ajută pe copii să învețe mai devreme să scrie sau să citească sau să acumuleze cunoștințe simple de matematică, prin exerciții simple și prietenoase. Le poți descărca gratuit din Google Play sau App Store.

Nu uita, timpul petrecut SMART nu e niciodata plictisitor!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook