Salut,

După atâta învățat, azi îți propun să dăm în mintea copiilor. Nu e glumă, e pe bune și chiar e recomandat să faci asta din când în când. Azi îți povestesc despre Colorify, este o aplicație de desen pentru noi, adulții.

Înainte de toate trebuie să îți spun că desenul este o metodă extrem de eficientă de a scăpa de stres și de anxietate care îți sporește creativitatea și capacitatea de concentrare. Poate mai vrei să știi că printre primii oameni de știință care au studiat beneficiile terapeutice ale coloratului pentru adulți a fost Carl Jung în secolul 20.

Revenind la Colorify îți spun că în aplicație găsești sute de modele precum mandale, flori, animale sau design-uri geometrice. Tot ce trebuie să faci este să alegi o un desen, alegi o culoare și atingi zona pe care vrei să o colorezi.

Aplicatia este  disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS și funcționeaza și fără conexiune la Internet. Si apropos, zilele trecute aplicația era în trending pe App Store. La final trebuie să știi că o minte relaxată și odihnită e mai productivă și mai creativă.

Așa că, relax, enjoy and be smart!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook