Salut,

De o lună de când stai în casă ți se pare că toate zilele arată la fel, nu? Hai să îți dau o soluție care să te scoată măcar puțin din rutina asta. Știi deja, e vorba tot despre o aplicație. Se cheamă Today in History.

Aplicația îți arată într-un mod succint ce s-a întâmplat în istorie într-o anumită zi. Găsești imagini reprezentative, evenimente istorice, citatele zilei, aniversări sau intâmplări interesante din lume care s-au întâmplat azi.

Ia uite, fix azi, dar în 1923 insulina a devenit disponibilă pentru toți bolnavii de diabet. Iar în 1955, Ray Kroc a dat drumul lanțului de fastfood-uri McDonalds.

Today in History îți pune la dispoziție peste 100.000 de lucruri interesante din toate domeniile. Sursa acestor informații este platforma Wikipedia.

Tu poți alege exact domeniile care te interesează, iar aplicația te poate notifica zilnic pentru a-ți hrăni curiozitatea și a-ți îmbogăți cultura generală. După ce citești ceva interesant, poți da share pe rețelele de socialziare, pentru ca și prietenii tăi să se bucure de ceea ce tocmai ai aflat.

Descarci aplicația gratuit pe Android și iOS.

Nu uita, o zi în care n-ai învățat nimic, e o zi pierdută!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook