Salut,

Și ce dacă suntem captivi în casă, hai să privim asta ca pe o oportunitate de a face ceva util pentru noi. Hai să folosim timpul ăsta să ne descoperim, să îi înțelegem pe cei de lângă noi și să ne dezvoltăm împreună. Mai pe scurt- să ne petrecem timpul SMART. S-ar putea ca aplicația asta chiar să te ajute.

Se numește Blinkist și îți pune la dispoziție rezumate ale unor cărți care pot fi accesate în varianta text sau audio, și care pot fi citite sau ascultate în aproximativ 15 minute. Pe Blinkist găsești peste 3.000 de cărți de non ficțiune, mare parte dintre ele sunt best sellere din domenii variate: dezvoltare personală, psihologie, sociologie filosofie sau antreprenoriat.

Poti afla lucruri interesante despre comportamentul oamenilor, despre comunicare, despre viata, fericire sau succes. Și îți mai spun că Blinkist are în prezent 13 milioane de utilizatori la nivel mondial. Totuși, aplicația nu înlocuiește cărțile, însă este uin instrument util dacă vrei să asimilezi informații interesante într-un timp scurt.

Dacă ai folosit deja Blinkist, scrie-ne într-un comentariu ce lucruri interesante ai citit pe acolo.

Stay SMART! 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook